Koloniaal Cartagena aan de Caribische kust

Romantisch & Kleurrijk

Romantisch & Kleurrijk

Koloniaal Cartagena aan de Caribische kust

Cartagena, of voluit ‘Cartagena de Indias’, is een levendige stad aan de Caribische noordkust met een tropisch klimaat. In de ommuurde oude binnenstad vind je mooie pleinen, smalle keien straatjes en kleurrijke koloniale gebouwen met houten deuren & balkons. Cartagena is absoluut  een van de hoogtepunten van je rondreis door Colombia.

Het fort, de oude haven en de monumenten in de oude ommuurde binnenstad zijn in de 16e-eeuw gebouwd door de Spanjaarden, en in 1984 op de World Heritage List van UNESCO geplaatst.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Cartagena

Vandaag kom je aan in Cartagena. De stad ademt een relaxte sfeer uit en biedt goede mogelijkheden voor een drankje op een zonnig terras of misschien juist op een van de schaduwrijke pleinen. Geniet van de kleurrijke huizen, sfeervolle straatjes en de prachtige omgeving. Ook kun je een wandeling maken over de muur rondom de stad, genietend van een verkoelende bries van de Caribische zee.
Een leuke tip is eind van de dag bij Cafe del Mar op de stadsmuur naar zonsondergang te gaan kijken!

 

 

Dag 2

Vrije dag


Vandaag kun je de prachtige stad verder verkennen, bezoek bijvoorbeeld het machtige fort Castillo San Felipe de Barajas. Of misschien ga je liever op excursie naar Playa Blanca.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt is deze bouwsteen ten einde. Je kunt je reis door Colombia vervolgen op een schitterende strand van de Rosario eilanden bijvoorbeeld, of naar het vliegveld gebracht worden voor vertrek.

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Koloniaal Cartagena aan de Caribische kust

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks