Kleurrijk Salento in de koffieregio

Verblijf in een levendig dorp

Verblijf in een levendig dorp

Kleurrijk Salento in de koffieregio

Salento is een kleurrijk en levendig dorp, middenin de koffieregio van Colombia. Het ligt prachtig, tussen de groene heuvels van het koffiegebied en vlakbij de Valle de Cocora. Wil je dit park met de beroemde metershoge palmbomen bezoeken en vind je het leuk om in een dorp te verblijven? Dan is Salento dé plek om te zijn! Naast de mooie omgeving met de palmbomen, is het dorp zelf met haar vele ‘haciëndas‘ (koffieboerderijen), uitstekende cafe’s en leuke winkelstraat ook echt een bezoek waard.

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Salento

Vandaag kom je aan in het gezellige dorp Salento, waarschijnlijk vanaf de luchthaven/ het busstation van Armenia of Pereira. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je alvast het dorp bekijken. Wandel door de kleine straten, geniet van de vrolijk beschilderde houten balkons of drink een kopje heerlijke koffie in een van de gezellige koffiebarretjes.

 

Dag 2

Vrije dag

Wil je vandaag iets actiefs doen? Bezoek dan de Valle de Cocora, een prachtig heuvelachtig natuurgebied vol met metershoge waxpalmbomen. Deze ‘Quindío’ palmbomen zijn het nationale symbool van Colombia en kunnen wel 70 meter hoog worden! Het geeft een surrealistisch beeld om deze metershoge kaarsrechte bomen zo bij elkaar te zien. OutSight kan de excursie naar de Valle de Cocora in je reisvoorstel opnemen. Blijf je vandaag liever in Salento? Dan is er nog voldoende te doen! Maak bijvoorbeeld zelf een mooie wandeling in de omgeving of breng een bezoek aan een van de vele koffieboerderijen in de omgeving, waar je leert hoe de koffie geproduceerd wordt.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt is deze bouwsteen ten einde. Vanuit de koffieregio stap je gemakkelijk op de bus naar Medellin bijvoorbeeld.

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Kleurrijk Salento in de koffieregio

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks