Easy Landing Bogota

Ontspannen aankomen in Colombia

Ontspannen aankomen in Colombia

Easy Landing Bogota

Na aankomst op het vliegveld van Bogota word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel in het centrum brengt voor je eerste twee overnachtingen. 
De Easy Landing is een ideaal begin van je reis, je kunt zelf de rest van je reis invullen door een keuze te maken uit onze bouwstenen en op deze manier het land verder te verkennen.

 

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op de luchthaven & transfer naar het hotel

Na aankomst op de luchthaven staat er iemand op je te wachten om je naar je hotel voor de eerste 2 nachten te brengen! Ons standaard-hotel ligt heel centraal in de koloniale wijk La Candelaria.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Deze is via ons te boeken maar kan je ook elders reserveren.

 

Dag 2

Vrije dag in Bogota

Deze vrije dag in Bogota kun je ideaal gebruiken om kennis te maken met de bevolking en de cultuur van Colombia. Bogota is een grote stad met veel verschillende wijken, er is hier veel te zien! Bezoek bijvoorbeeld enkele van de interessante musea. In het goudmuseum vind je een indrukwekkende collectie uit pre-colombiaanse tijden, hier blijf je je verbazen over de prachtige gouden sieraden en indrukwekkende beeldjes. Of bewonder de bijzondere schilderijen in het Botero museum.


Hoogtepunt, letterlijk en figuurlijk, is een bezoek aan Monserrate Hill. Je gaat met een kabelbaan naar boven, daar heb je een prachtig uitzicht over de stad. Er zijn allemaal stalletjes dus je kunt er wat eten en drinken.
Natuurlijk moet je ook de tijd nemen om rustig rond te wandelen door het koloniale centrum van de stad, de wijk La Candelaria. Je vindt hier prachtige kathedralen, mooie historische gebouwen en indrukwekkend grote én gezellige kleine pleinen. Een leuke tip is onze fietsexcursie door het centrum, je fietst dan met een gids door de verschillende wijken! 

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt kan de verdere reis door Colombia beginnen! De meeste reizigers boeken na enkele dagen in Bogota de bouwsteen naar Villa de Leyva of de koffieregio, we maken je reisvoorstel graag op maat!

Inclusief

  • Transfer van vliegveld naar hotel
  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy Landing Bogota

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks