De prachtige kleuren van de Caño Cristales

Een natuurlijk wereldwonder

Een natuurlijk wereldwonder

De prachtige kleuren van de Caño Cristales

De Caño Cristales (of regenboog rivier) is een natuurlijk wereldwonder. In deze rivier hebben de algen op natuurlijke wijze de meest prachtige kleuren aangenomen. De rivier gaat bovendien gepaard met diepe kloven en fantastische watervallen! Je verblijft in het kleine, maar levendige dorpje La Macarena waar je ’s avonds kunt genieten van een heerlijk diner terwijl de plaatselijke liveband aan het spelen is.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst La Macarena, transfer hotel & wandeling Caño Cristales

Na aankomst op de luchthaven van La Macarena word je opgewacht en naar je hotel gebracht. Hier trek je je wandelschoenen aan, waarna je samen met de gids op weg gaat. Een boot brengt je in 30 minuten over de Guayabero rivier naar het beginpunt van de wandeling, het is een uur lopen voordat je aankomt bij de Caño Cristales. Je staat versteld van de verschillende kleuren die de algen hebben aangenomen, zo mooi!

Hierna kun je nog een bezoek brengen aan El Mirador, voor een prachtig uitzicht over de savanne en het Macarena gebergte. De beklimming van de berg duurt anderhalf uur.

Aan het einde van deze excursie staat er een lekkere lunch op je te wachten, waarna je weer naar je hotel wordt gebracht. 

Dag 2

Bezoek per boot en Jeep aan Caño Cristales

Vandaag weer een leuke dag voor de boeg. Per boot en per Jeep neemt de gids je mee naar het beginpunt van een fantastische wandeling. Uiteraard bezoek je vandaag andere plekken bij de rivier dan gisteren. Vergeet niet om je zwemkleding mee te nemen, want je hebt tussendoor tijd om in de rivier af te koelen.

Ook vandaag staat er weer een lekkere lunch op je te wachten. Eenmaal aangekomen in het hotel kan je relaxen. In de avond wordt je verwacht in het restaurant van het hotel waar ‘ternera a la llanera’ (een typisch Colombiaans vleesgerecht) voor je zal worden bereid. Onder het genot de lokale live band kan je genieten van deze fantastische Colombiaanse avond.

Dag 3

Bezoek aan Los Pilones of Caño Pedra, einde bouwsteen

Je brengt vandaag een bezoek aan Los Pilones, een schitterende wandeling door een stenen kloof. Een alternatief voor Los Pilones is een bezoek aan Caño Pedra. Hier kan je lekker zwemmen in het kristalheldere water.
Vóór lunchtijd ben je weer terug bij het hotel om je spullen te pakken voor de volgende bestemming.

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Lunch op de eerste en tweede dag
  • Transfers van/naar vliegveld La Macarena
  • Wandelingen met lokale (Spaanssprekende) gids met bootvervoer

Locatie bouwsteen

De prachtige kleuren van de Caño Cristales

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks