De mysteries van San Agustín

Archeologische beelden

Archeologische beelden

De mysteries van San Agustín

Het dorpje San Agustín in het zuiden van Colombia staat bekend om de bijzondere cultuur die je hier kunt vinden. Deze precolumbiaanse San Augustín-cultuur is interessant en mysterieus, vooral omdat de cultuur plotseling is verdwenen. Het Archeologisch park San Agustín ligt op 2 kilometer van de gelijknamige stad, in een spectaculair landschap, verspreid over 2.000 vierkante kilometer.

Hier vind je prachtige beelden van goden en mythische dieren, met een mysterieuze uitstraling. Het park staat sinds 1995 op de Cultural World Heritage List van UNESCO. Ook de omgeving van San Agustín is mooi, je kunt hier bijvoorbeeld een paardrijtocht maken waarbij je de archeologische beelden bezoekt die alleen te voet of te paard bereikbaar zijn.

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in San Agustin

Vandaag kom je aan in San Agustin. Je komt waarschijnlijk met de bus of auto met privé chauffeur vanuit Neiva. Afhankelijk van je aankomsttijd, heb je vandaag misschien nog tijd om alvast een kleine wandeling door de prachtige omgeving te maken. Je overnacht op een rustige, sfeervolle Hacienda.

Dag 2

Vrije dag

Vandaag heb je de hele dag de tijd om het Archeologisch park San Agustín te bezoeken. De mysterieuze beelden staan verspreid in groot gebied, dus zorg dat je goede wandelschoenen bij je hebt! Je kunt een leuke excursie boeken waarbij je de omgeving te paard ontdekt.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt op de Hacienda is het tijd om deze prachtige omgeving te verlaten en je verdere reis door Colombia te vervolgen! Je kunt per bus terug reizen naar Neiva en vliegen naar de volgende bestemming. Het is echter ook mogelijk om per bus door de bergen westwaarts naar Popayán te reizen, ook wel ‘La Ciudad Blanca genoemd’.

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

De mysteries van San Agustín

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks