Cali, centrum van de salsa

Bruisend & groot

Bruisend & groot

Cali, centrum van de salsa

Cali is, na Bogota en Medellín, de grootste stad van Colombia en wordt ook wel het centrum van de Salsa genoemd. De stad ligt een stuk lager, waardoor het er warmer is dan in Bogota. In de avond is het goed vertoeven op een terras, onder het genot van een koele bries en een tropisch drankje. Geniet ook van de traditionele keuken uit deze regio, een mix van Spaanse, Indiase en Afrikaanse cultuur.

In de mooie koloniale wijk ‘San Antonio’ kun je heerlijk wandelen door de smalle straatjes. Als je iets meer actie wilt, kun je hier de salsa leren dansen onder begeleiding van een lokale gids en dan ’s avonds de dansvloer op in een van de vele clubs. Natuurlijk is het ook mogelijk om een van de spectaculaire salsashows te bezoeken.

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Cali

Vandaag kom je aan in Cali, meestal per bus vanuit Popayán. Het is hier een stuk warmer dan in Bogota en de meeste andere plaatsen in Colombia. Je kunt rustig wat rondslenteren in de mooie koloniale wijk ‘San Antonio’. Ook zijn er een aantal musea te bezoeken en is er de optie om uitgebreid te gaan shoppen in het winkelcentrum Chipichape. Als je iets meer actie wilt, kun je salsa leren dansen onder begeleiding van een lokale gids en dan ’s avonds de dansvloer op in een van de vele clubs. Liever niet zelf aan de salsa? Er zijn ook vele salsa-shows die je kunt bezoeken!

Dag 2

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt kan je verder reizen door Colombia. Veel mensen reizen vanuit Cali per bus door naar de koffieregio. Cali heeft ook een vliegveld waar je per transfer naar toegebracht kunt worden.

Inclusief

  • Eén hotelovernachting inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Cali, centrum van de salsa

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks