Bezoek aan de Tatacoa woestijn bij Neiva

Rotsformaties & cactussen

Rotsformaties & cactussen

Bezoek aan de Tatacoa woestijn bij Neiva

Tijdens deze bouwsteen breng je een bezoek aan het zeer bijzondere landschap vol rode en oranje rotsformaties van de ‘Desierto de Tatacoa’! Naast de sprookjesachtige rotsformaties vind je er metershoge cactussen. Samen met een gids ga je op pad om dit mooie gebied te verkennen! De stad Neiva waar je slaapt ligt op ca. 40 km van de Tatacoa woestijn.

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst, excursie naar de Tatacoa woestijn & overnachting in Neiva

Vandaag kom je aan in Neiva, waarschijnlijk per vlucht vanuit Bogota (exclusief)! Je wordt in de middag opgehaald bij je hotel voor een bezoek aan het Mars-achtige landschap van de Tatacoa woestijn. Zo ben je net na de grootste warmte én ben je er tijdens de zonsondergang (‘golden hour‘). Nadat je bent aangekomen, heb je een prachtig uitzicht over de unieke rotsformaties! De gids kan je alles over deze bijzondere omgeving vertellen. Wandel tussen de hoge rotsen, bekijk de grote cactussen en geniet van dit bijzondere gebied. Hoewel het Tatacoa gebied officieel geen woestijn is, voelt dat wel zo. Want deze omgeving heeft temperaturen van wel 40 graden en slechts 5 dagen regen per jaar! Hou dus rekening met flinke warmte. In het begin van de avond reis je terug naar Neiva.

Dag 2

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt is deze bouwsteen afgelopen en kun je verder reizen door Colombia. De meeste reizigers reizen vanuit Neiva naar de mysterieuze beelden bij San Agustín.
Eventueel kun je de excursie naar Tatacoa ook vanmorgen doen. Dan is het aan te raden is rond 08.00 uur ’s ochtends te vertrekken in verband met de warmte in de middag. Je hebt dan waarschijnlijk wel nog een extra overnachting in Neiva nodig. 

Inclusief

  • Eén hotelovernachting inclusief ontbijt
  • Privé exucrsie naar de Tatacoa woestijn (duur ca. 6 uur)

Locatie bouwsteen

Bezoek aan de Tatacoa woestijn bij Neiva

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks