Bezoek aan de koffieregio in de Colombiaanse Andes

Koffie & natuur

Koffie & natuur

Colombia bezoek aan de koffieregio

De ‘Zona Cafetera‘ vind je in het centrale berggebied van de Colombiaanse Andes. In deze bekende koffieregio wordt de wereldberoemde Colombiaanse koffie geproduceerd. Tijdens deze bouwsteen maak je kennis met de manier waarop koffie groeit en wordt verwerkt. Je verblijft op een sfeervolle Haciënda, en natuurlijk kun je zelf kennismaken met de smaak van de beste koffie van de wereld! Geniet van de prachtige landschappen en de gastvrijheid van de Colombianen in deze regio.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in de koffieregio & transfer naar het hotel

Vandaag kom je aan in de beroemde koffieregio van Colombia. Op het vliegveld of busstation word je opgewacht en naar de Haciënda in de heuvels bij Armenia gebracht. Eventueel kun je ook kiezen voor een verblijf in kleurrijk Salento.

Dag 2

Vrije dag in de koffieregio

In deze regio wordt de wereldberoemde Colombiaanse koffie geproduceerd. Geniet van de prachtige heuvelachtige landschappen en de gastvrijheid van de Colombianen in deze regio. Wandel heerlijk rustig rond op de prachtige Hacienda waar je verblijft! Of maak vandaag een excursie per jeep naar de unieke Valle de Cocora en het gezellige stadje Salento. 

Dag 3

Transfer naar vliegveld of busstation, einde van deze bouwsteen

Vandaag word je weer opgehaald op de Haciënda en naar het busstation/vliegveld van Armenia of Pereira gebracht. De meeste reizigers gaan hierna naar Medellin of kiezen voor een verblijf aan de kust, lees hier meer over de mogelijke strandbestemmingen

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Transfers van- en naar Haciënda

Locatie bouwsteen

Bezoek aan de koffieregio in de Colombiaanse Andes

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks