Adrenaline in San Gil

Het paradijs voor outdoor lovers

Het paradijs voor outdoor lovers

Adrenaline in San Gil

Zin om je adrenaline te laten stromen? Ben je een echte outdoor lover en ben je voor niets en niemand bang? Dan kan je deze bouwsteen eigenlijk niet missen! Je reist naar San Gil per privé transfer vanuit Bogota (ca. 6 uur) of vanuit Villa de Leyva (ca. 4 uur). Hier heb je de keuze uit verschillende activiteiten. Hoe lang je hier blijft hangt af van de hoeveelheid activiteiten die je hier wilt gaan doen. Er zitten een paar activiteiten bij die helemaal geschikt zijn voor de avontuurlijke types onder ons.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Naar San Gil

Vandaag reis je naar het outdoor paradise bij San Gil. Als je vanuit Bogota reist, dan is het een rit van ca. 6 uur en als je vanuit Villa de Leyva reist dan doe je er ca. 4 uur over. Bij beide ritten heb je een privé-transfer tot je beschikking. Eenmaal aangekomen in San Gil kan je meteen in de actie of je doet het rustig aan, maak een korte wandeling en laat de omgeving op je inwerken. De volgende dag is het tijd voor (nog meer) avontuur & plezier.

Dag 2

Keuze uit verschillende activiteiten

Er is veel te ondernemen vanuit San Gil, we kunnen dit voor je toevoegen in een reisvoorstel op maat:

  • Ziplinen en abseilen bij Pinchote (€ 37,- p.p.); ziplinen, lopen over hoge hangbruggen, abseilen & de Tarzan Jump!
  • Paragliding boven Curiti Canyon (€ 40,- p.p.); als een vogel zweef je op 400 meter hoogte boven de tabaksvelden, de groene glooiende heuvels en de Curiti Canyon. 
  • Raften op de Fonce rivier (€ 22,- p.p.); een rivier met pittige stroomversnellingen, scherpe bochten, hoge golven, kleine watervallen en gelukkig ook rustige stukken.
  • Ondergronds avontuur in de grot (€ 32,- p.p.); kruipen door spelonken, klauteren over rotsen en zwemmen. 

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag komt er een einde aan deze bouwsteen. Er is een mogelijkheid om nog één of twee dagen langer in San Gil te blijven zodat er meerdere activiteiten ondernomen kunnen worden. Je kunt vanuit hier met een privé-transfer of bus naar het vliegveld bij Bucaramanga, voor een vlucht naar bijvoorbeeld Medellin. Laat ons weten wat je hierna wilt doen en wij maken het voor je in orde.

Inclusief

  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Genoemd vervoer per privé auto met chauffeur naar San Gil 

Locatie bouwsteen

Adrenaline in San Gil

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks