Easy Landing Beijing

Ontspannen aankomen in Beijing

Ontspannen aankomen in Beijing

Easy Landing Beijing

Na aankomst op het vliegveld van Beijing word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel voor de eerste twee overnachtingen brengt. In deze bouwsteen, een startpakket,  zit de transfer van het vliegveld naar je hotel en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis vul je zelf in!

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst & transfer naar hotel

Na aankomst op de luchthaven van Beijing word je opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent en naar je hotel gebracht. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je nog even de stad in.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag in Beijing

Je eerste dagen in Beijing kun je ideaal gebruiken om kennis te maken met de bevolking en de cultuur en om je voor te bereiden op de rest van de reis. Bezoek bijvoorbeeld het Plein van de Hemelse Vrede, een goede eerste kennismaking met China. Slenter door de Verboden Stad, huur een audiotour ingesproken door Roger Moore en waan je in ver vervlogen tijden. Of pak een middag de fiets en verdwaal door de paar overgebleven oude wijken van Beijing. Een uitstapje naar de buiten de stad gelegen Chinese Muur mag je ook zeker niet missen. Het uitzicht vanaf de Muur is overweldigend. 

Inclusief

  • Genoemde transfer van vliegveld Beijing naar hotel
  • Verblijf in 1 x tweepersoonskamer            
  • Hotelovernachtingen Beijing inclusief ontbijt            
     

Locatie bouwsteen

Easy Landing Beijing

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks