Verleidelijk Valparaiso en Viña del Mar

Stad & strand

Stad & strand

Verleidelijk Valparaiso & Vina del Mar

Tijdens je reis door Chili mag een bezoek aan Valparaiso eigenlijk niet ontbreken! Je reist per bus vanuit Santiago naar deze sfeervolle havenstad aan de Pacific kust met een historisch centrum vol felgekleurde huizen, gebouwd op heuvels. In 2003 is Valparaiso door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed. De volgende dag kun je optioneel op eigen gelegenheid een uitstapje maken naar de moderne badplaats Viña del Mar, ongeveer 8 kilometer ten noorden van Valparaiso. Slenter langs de boulevards en geniet van de relaxte sfeer van deze badplaats.

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Per bus van Santiago naar Valparaiso

Je reist vandaag per bus in ongeveer anderhalf naar Valparaiso, een sfeervolle havenstad met felgekleurde huizen op heuvels. Dwaal door de smalle kronkelende straten, geniet van de verse vis op de lokale markt of neem een van de vele ‘ascensores’ die je naar de top van de heuvels brengen waarna je een prachtig uitzicht op de stad en de haven hebt.

Dag 2

Vrije dag in Valparaiso (optioneel op eigen gelegenheid per bus naar Viña del Mar)

Vandaag kun je nog verder genieten van Valparaiso. Of je kunt op eigen gelegenheid een uitstapje maken naar de moderne badplaats Viña del Mar. Dit is ter plaatse erg gemakkelijk te regelen, de bussen rijden de hele dag door en het is maar een klein stukje rijden, ongeveer 15 min. Het is een grote badplaats met veel hoogbouw maar er zijn nog genoeg palacio’s en art-deco gebouwen te vinden in het oude centrum.

Slenter langs de boulevard, bekijk het prachtige uitzicht op de oceaan en geniet van de relaxte sfeer van deze badplaats Het echte strandseizoen loopt van januari tot maart, het kan hier dan 25 graden worden, maar zelf in dit hoogseizoen is het niet mogelijk om in de zee te zwemmen! De meeste regen valt in juni en juli, verder is dit het hele jaar door een leuke plaats om te verblijven, ook als het geen echt heet strandweer is!

Dag 3

Per bus terug naar Santiago, einde bouwsteen

Vandaag reis je per bus weer terug naar Santiago. Kies na deze bouwsteen voor een paar dagen in Santiago de Chili of vlieg naar het zuiden voor een bezoek aan het Torres del Paine National Park. Maar je kunt ook per bus doorsteken naar het wijngebied bij Mendoza in Argentinië!

Inclusief

  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Bustickets zoals genoemd in het reisvoorstel

Locatie bouwsteen

Verleidelijk Valparaiso en Viña del Mar

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks