Santiago & Maipo vallei wijngebied

Wijn & cultuur

Wijn & cultuur

Santiago & Maipo vallei wijngebied

Tijdens deze bouwsteen kun je heerlijk rondstruinen in de gezellige stad Santiago de Chili, en je maakt een excursie waarbij je alle inns & outs te weten komt over het maken van wijn. Natuurlijk kun je ook de fijnste wijnen proeven van de bekende wijnhuizen Aquitania en Cousiño Macul in de Maipo vallei.

Ga je liever met een huurauto op pad? Geef het aan bij onze reisspecialist en ook dan kunnen wij het bezoek aan de wijnhuizen voor je regelen!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Santiago de Chili

Afhankelijk van hoe laat je in Santiago aankomt, ga je nog even de stad in of je gaat relaxen in het hotel. Net wat jou uitkomt en waar je zelf zin in hebt.

Dag 2

Wijnproeven in de Maipo vallei

Vandaag staat een bezoek aan de bekende wijnhuizen Aquitania en Cousiño Macul in de Maipo vallei op het programma. Je wordt opgehaald bij je hotel en maakt een mooie rit naar het eerste wijnhuis. Eenmaal hier aangekomen wordt alles uitgelegd over het reilen en zeilen van dit eeuwenoude wijnhuis wat van generatie op generatie overgaat. Na een wijnproeverij ga je verder naar het tweede wijnhuis, waar je weer van alles wordt verteld en waar alles net op een andere manier gaat. Op beide boerderijen sluit je de rondleiding af met een wijnproeverij. Hierbij kun je genieten van de meest verfijnde wijnen gemaakt van de lekkerste druivensoorten. Ietwat rozig word je naar je hotel in Santiago teruggebracht.

Dag 3

Einde bouwsteen

Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen. Er is genoeg leuks te doen! Reis naar het noorden van Chili of vlieg door naar Patagonie. Graag adviseren we je over de mogelijkheden. 

Inclusief

  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Excursie volgens programma met gids
  • Transfer van- en naar de wijnhuizen 
  • 2 wijnproeverijen

Locatie bouwsteen

Santiago & Maipo vallei wijngebied

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks