Easy Landing Santiago

Ontspannen aankomen in Chili

Ontspannen aankomen in Chili

Easy landing Santiago de Chile

Een ideaal startpakket: na aankomst op het vliegveld van Santiago word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel in het centrum van Santiago brengt. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis vul je zelf in!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op de luchthaven & transfer naar hotel

Na aankomst op het vliegveld van Santiago word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt voor de eerste twee nachten. Je kunt je eerste dagen in Santiago, de hoofdstad van Chili, ideaal gebruiken om kennis te maken met de bevolking en de cultuur om je voor te bereiden op de rest van je reis.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag in Santiago

Santiago is een bruisende stad  waar je makkelijk een paar dagen kunt blijven om de sfeer van Chili te proeven. Santiago heeft een prachtige ligging, met op de achtergrond de met sneeuw bedekt toppen van het Andes gebergte. Het koloniale centrum, de prachtige parken en de musea wachten erop om bezocht te worden. ’s Avonds flaneren de Chilenen op het Plaza de Armas, altijd een prima gelegenheid om een praatje te maken met de ‘locals’.

Dag 3

Einde bouwsteen

Na het ontbijt kan de verdere rondreis door Chili beginnen! Natuurlijk kunnen we nog een extra aansluitende overnachting in Santiago voor je regelen als je hier nog wat langer wilt verblijven, geef dit dan even door bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag. Vanuit Santiago kun je allerlei kanten op. De meeste reizigers kiezen na hun verblijf in de hoofdstad voor een bezoek aan de Atacama woestijn bij San Pedro. Vanuit Santiago kun je ook naar Patagonië vliegen voor een bezoek aan het Torres del Paine National Park, of natuurlijk naar het mysterieuze Paaseiland!

Inclusief

  • Transfer van het vliegveld naar hotel
  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy Landing Santiago

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks