Easy Landing Phnom Penh

Ontspannen aankomen in Cambodja

Ontspannen aankomen in Cambodja

Easy Landing Phnom Penh

Na aankomst op het vliegveld van Phnom Penh word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel in het centrum van de stad brengt, waar je tijdens je eerste twee overnachtingen kennis kunt maken met de bevolking en de cultuur om je voor te bereiden op de rest van je reis. 

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst & transfer naar het hotel

Na aankomst op de luchthaven van Phnom Penh is het fijn dat er na je lange vlucht iemand voor je klaarstaat en je niet hoeft te onderhandelen over je taxirit! De chauffeur brengt je naar het hotel waar je de komende twee nachten verblijft. 

Dag 2

Vrije dag

Bezoek vandaag bijvoorbeeld de Wat Pra Keo: een Boeddhistische tempel met een vloer van zilveren stenen. Vlakbij deze ‘zilveren tempel’ ligt het Koninklijk Paleis dat voor een gedeelte te bezichtigen is. Vlakbij Phnom Penh liggen de bekende Killing Fields en het Tuol Sleng museum, indrukwekkende gedenkplaatsen die tijdens je bezoek aan Phnom Penh eigenlijk niet mogen ontbreken. Voor ’s avonds is de levendige container night market een aanrader, waar je een combinatie van winkels, ‘street food’ en barretjes vindt.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt is deze bouwsteen afgelopen en kan je de rondreis door Cambodja vervolgen. Reis je verder naar de levendige stad Siem Reap voor een bezoek aan de beroemde tempels van Angkor Wat? Of ga je heerlijk een paar dagen bijkomen aan de kust. 

Inclusief

  • Genoemde transfer van vliegveld naar het hotel
  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy Landing Phnom Penh

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks