Safari reis Limpopo & Tuli Block

18-daagse reis door Limpopo, Kruger & Botswana

De perfecte Afrika reis voor de echte safari fan! 

Wildlife avontuur buiten de gebaande paden

Met je eigen huurauto bezoek je diverse wildlife reservaten in de Limpopo provincie van Zuid-Afrika en ga je op safari in het Tuli Block in Botswana. Zo zie je Afrika's ongerepte natuur en de diversiteit van wilde dieren die hier vrij rondlopen!  
Je verblijft in prachtige accommodaties en gaat regelmatig op pad met een ranger, door hun getrainde ogen en kennis zie je meer en leer je veel over de diersoorten en natuur. Een echt Afrikaans avontuur!  

 • 1
  Johannesburg

  Aankomst Johannesburg & transfer naar het hotel

  Je vliegt op Johannesburg, een vlucht van ongeveer 11 uur. Bij aankomst ga je per shuttle transfer naar het hotel nabij het vliegveld. Rust hier lekker uit van de lange reis.

  Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

  01
  1 nacht
  11 uur 00 min
  Johannesburg
 • 2
  Madikwe Game Reserve

  Aflevering huurauto, naar Madikwe Game Reserve

  Vanmorgen om 09.00 uur komt er een vertegenwoordiger van de lokale agent langs voor een Meet & Greet, de huurauto wordt dan ook afgeleverd bij het hotel.

  Je rijdt naar het relatief onbekende Madikwe Game Reserve aan de grens met Botswana, dit behoort tot de vijf grootste reservaten van Zuid-Afrika en is malaria vrij gebied. Hier leven de zeldzame wilde honden, de Big Five en vele andere dieren waaronder 300 soorten vogels. Het landschap bestaat uit graslanden, bebost gebied en de robuuste Tshwene Tshwene heuvels.
  Zorg dat je voor 14.00 uur bij de Thakadu River Camp aankomt, zodat je 's middags meekunt op de eerste inbegrepen gamedrive met ranger!
  Hierna staat het diner voor je klaar. Vanuit de accommodatie heb je prachtig uitzicht over de Madikwe Dam, geniet hiervan met een drankje bij zonsondergang.

   

  02
  1 nacht
  4 uur
 • 3
  Madikwe Game Reserve

  Gamedrives in Madikwe Game Reserve

  Vandaag verken je het park en de diversiteit aan dieren tijdens een gamedrive in de ochtend en de middag. Ontbijt, lunch en diner worden verzorgd door de accommodatie. Neem vooral ook een duik in het zwembad en relax op de ligstoelen tussen de activiteiten door.

  03
  1 nacht
 • 4
  Limpopo Bushveld

  Ochtend gamedrive Madikwe, door naar Limpopo Bushveld

  Vanochtend kun je deelnemen aan een laatste gamedrive in Madikwe Game Reserve, hierna wordt een brunch verzorgd en rijd je door naar Limpopo Bushveld.

  Limpopo is de meest noordelijke provincie van Zuid-Afrika met typisch Afrikaanse vergezichten. Je verblijft in Bateleur Tented Safari Lodge waar je wildlife kunt spotten bij de drinkplaats van de accommodatie. Ook is er een zwembad om een verfissende duik in te nemen voor het diner, dat wordt verzorgd bij een kampvuur!

  04
  1 nacht
  4 uur
 • 5
  Tuli Game Reserve

  Naar Tuli Game Reserve, middag gamedrive

  Na het ontbijt vervolg je de reis naar het Tuli Game Reserve in oost Botswana. Je rijdt naar de grens tussen Zuid Afrika en Botswana, Je verlaat Zuid Afrika en parkeert je huurauto velig in het niemandsland tussen de twee landen. Vervolgens ga jde grens over naar Botswana waar een vertegenwoordiger van de lodge je verwelkomd die je in circa 15 minuten naar je overnachtingsplek rijdt. Het Tuli Game Reserve is een privé reservaat en omvat uitgestrekte wildernis met unieke basalt rotsformaties en vele diersoorten, waaronder de katachtigen (leeuw, cheetah en luipaard). 

  Je verblijft in de kleinschalige en sfeervolle Tuli Safari Lodge, gelegen in een groene omgeving. Arriveer voor 14.00 uur om deel te nemen aan de inbegrepen middag gamedrive. 's Avonds wordt het diner verzorgd.

  05
  1 nacht
  3 uur 30 min
 • 6
  Tuli Game Reserve

  Safari activiteiten Tuli Game Reserve

  Na een kopje koffie/thee ga je vroeg op pad voor de eerste safari activiteit. Je kunt kiezen voor een gamedrive of bushwalk met ranger. Na terugkomst ga je brunchen bij de lodge en is er tijd om te relaxen, bijvoorbeeld bij het zwembad.
  Na een high tea start de middag safari activiteit om nog meer dieren te spotten. 's Avonds wordt het diner verzorgd en kun je genieten van een prachtige zonsondergang.

  06
  1 nacht
 • 7
  Mapungubwe National Park

  Naar Mapungubwe National Park

  Vandaag reis je na een safari actitiveit in de ochtend door naar Mapungubwe National Park, een van de rijkste archeologische vindplaatsen in Afrika. De accommodatie Leokwe Rest Camp is omgeven door spectaculaire zandsteenheuvels. Je verblijft hier op basis van logies, er zijn barbeques beschikbaar voor gebruik. In de buurt ligt een uitzichtplatform en er is een zwembad om een duik in te nemen.

  Je kunt ter plaatse een Heritage Walk met gids boeken waarbij je een oude begraafplaats op Mapungubwe Hill bezoekt, hier heb je uitzicht op een natuurlijk amfitheater en de prachtige omgeving. Ook is het mogelijk een gamedrive met zonsondergang te boeken om dieren te spotten met een ranger. Wil je dit vooraf laten vastleggen laat het ons dan weten!

  07
  1 nacht
  1 uur
 • 8
  Mapungubwe National Park

  Vrije dag Mapungubwe National Park

  Vandaag kan je de omgeving verder verkennen of relaxen bij het zwembad, soms zie je wildlife voorbij komen. Olifanten drinken zelfs weleens uit het zwembad!

  08
  1 nacht
 • 9
  Soutpansberg Mountain Range

  Naar Soutpansberg Mountain Range

  De volgende bestemming is Soutpansberg Mountain Range, een indrukwekkend gebergte van 130 kilometer lang. Je vindt hier een grote diversiteit aan fauna en flora en historische rotsschilderingen.

  De Madi a Thavha Mountain Lodge ligt in een mooie, rustige vallei. In de buurt bevinden zich wandelroutes door de prachtige natuur en je kunt kennismaken met de Venda & Tsonga cultuur, mythes en legendes. Mocht je dit vooraf vastgelegd willen hebben, geef het dan gerust door

  Het diner is inbegrepen bij je verblijf!

  09
  1 nacht
  2 uur 30 min
 • 10
  Soutpansberg Mountain Range

  Vrije dag Soutpansberg Mountain

  Maak vandaag een wandeling door de omgeving of boek ter plaatse een Venda Lifestyle Tour waarbij je diverse dorpen bezoekt. Ook kun je kiezen voor de Elim Tour waar je langsgaat bij ateliers van lokale kunstenaars.

  Ontbijt en diner zijn vandaag inbegrepen!

  10
  1 nacht
 • 11
  Krugerpark

  Naar het noorden van het Krugerpark, Punda Maria Rest Camp

  Vandaag vertrek je naar het noordelijkste deel van het Krugerpark. Punda Maria Rest Camp ligt op 8 km van de Punda Maria Gate. Dit is de Sandveld regio welke vaak omschreven wordt als de botanische tuin van Kruger, met vele plantsoorten die alleen hier voorkomen. Je ziet hier veel zebra's, buffels, olifanten, antilopesoorten en vogels.

  In dit Rest Camp vind je een zwembad en een gezamenlijke keuken waar je zelf maaltijden kunt bereiden, deze zijn niet inbegrepen. Er is wel een cafetaria en restaurant aanwezig voor de liefhebbers.

  11
  1 nacht
  3 uur
 • 12
  Krugerpark

  Naar Shingwedzi Rest Camp in noord Kruger

  Met je eigen huurauto rijd je door het park naar Shingwedzi Rest Camp, onderweg kun je wild spotten.
  Het camp ligt aan de Shingwedzi Rivier, in de omgeving leven grote kuddes olifanten.

  Ga je graag op pad met een ranger dan kun je bij de accommodatie gamedrives boeken. We kunnen dit eventueel vooraf al voor je bijboeken.

  Je verblijft ook hier op basis van logies, maar je kunt zelf wat klaarmaken in je bungalow en er is een cafetaria en restaurant op het terrein. Tevens is er een zwembad!

  12
  1 nacht
  2 uur
 • 13
  Krugerpark

  Naar centraal Kruger, Olifants Rest Camp

  Je vervolgt je reis door Kruger naar het centrale deel. Hier vind je veel diersoorten, waaronder katachtigen.
  Olifants Rest Camp ligt op een heuvel die uitkijkt over de Olifants Rivier, een mooi panorama! 

  Ook hier zijn geen maaltijden inbegrepen, maar er is een restaurant en je kunt zelf koken in je bungalow. Bij de accommodatie kun je diverse safari activiteiten met ranger boeken indien gewenst.

  13
  1 nacht
  3 uur
 • 14
  Abelana Game Reserve

  Naar Abelana Game Reserve

  Vanuit Kruger ga je naar het nabijgelegen Abelana Game Reserve. Dit reservaat is eigendom van de Mashishimale gemeenschap, zij delen het land met Abelana Safari Camp voor eco-tourisme. Zorg dat je voor 14.00 uur incheckt om te kunnen deelnemen aan de inbegrepen gamedrive 's middags, je gaat op zoek naar de Big Five die hier leven en in aangrenzend Selati Game Reserve.
  Rondom het camp liggen mooie rotsformaties, vanwege de 
  Selati River is er ook veel groen in noordelijke deel van het reservaat.

  Het diner is inbegrepen, geniet van het uitzicht over de vlaktes!

  14
  1 nacht
  3 uur
 • 15
  Abelana Game Reserve

  Activiteiten Abelana Game Reserve

  Vanmorgen neem je deel aan een wandelsafari met ranger, wellicht de meest authentieke manier om de Afrikaanse bush te beleven. Je wordt onderdeel van de omgeving! Na de lunch ga je 's middags ook op een gamedrive om nog meer wild te spotten.

  15
  1 nacht
 • 16
  Hazyview

  Naar Hazyview

  Vanmorgen kan je nog mee op een laatste wandelsafari, na de brunch reis je verder naar Hazyview. Het is aan te raden via de prachtige Panoramaroute te rijden en een kijkje te nemen bij Blyde River Canyon, Bourke's Luck Potholes, de Three Rondavels en God’s Window.

  De accommodatie Idle & Wild ligt op het terrein van een werkende boerderij aan de Sabie Rivier, je kunt hier fijn rondwandelen en relaxen in een groene omgeving. 

  16
  1 nacht
  2 uur 30 min
 • 17
  Hazyview

  Vrije dag Hazyview

  Na het inbegrepen ontbijt kun je vandaag de omgeving gaan verkennen. Je kunt ter plaatse ook een paardrijrit of raften op de Sabie rivier boeken. Als je dit graag vooraf wilt vastleggen laat het ons dan weten!

  17
  1 nacht
 • 18
  Johannesburg

  Inleveren huurauto op vliegveld & vertrek vlucht

  Na het ontbijt rijd je naar OR Tambo vliegveld in Johannesburg en levert hier de huurauto in voor vertrek naar Amsterdam.

  18
  5 uur

Inclusief

 • Shuttle transfer van vliegveld naar hotel bij aankomst
 • 17 overnachtingen (zie inbegrepen maaltijden bij dag tot dagbeschrijving) 
 • 18 dagen autohuur inclusief:
  -Super Cover (geen eigen risico)
  -14% tax
  -Tweede chauffeur
  -Onbeperkt aantal kilometers
  -WA verzekering
 • Routebeschrijving met tips

Locatie rondreis

Safari reis Limpopo & Tuli Block

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

 • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
 • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
 • Wij kennen de landen in detail
 • Beleef elke dag iets onvergetelijks