Victoria Falls: het donderende water

Bezoek een van de zeven wereldwonderen

Bezoek een van de zeven wereldwonderen

Victoria Falls, het donderende water

Bij een reis door zuidelijk Afrika mag een bezoek aan de Victoria Waterfalls niet ontbreken! Deze watervallen zijn ontdekt door de beroemde ontdekkingsreiziger Dr. Livingstone en behoren tot de zeven wereldwonderen. Het is indrukwekkend om te zien hoe het water hier meer dan honderd meter naar beneden stort.

De watervallen liggen op de grens van Zimbabwe en Zambia en zijn prima te bereiken met een transfer vanuit Chobe (Botswana). Het is niet mogelijk per huurauto naar Zimbabwe te reizen, je kunt de eventuele huurauto achterlaten bij de lodge in Chobe.

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Transfer naar Vic Falls, overnachting

‘s Morgens word je opgehaald voor de transfer naar de plaats Vic Falls voor een overnachting, op de grens van Zimbabwe en Zambia.
Je kunt op eigen gelegenheid de watervallen bezoeken. Het is fantastisch om te zien hoe het water over een breedte van bijna anderhalve kilometer naar beneden stort! In de regentijd stroomt er zoveel water, dat je in een wolk van mist en nevel terecht komt. 

Dag 2

Vrije dag & einde van deze bouwsteen

Het dorpje ligt meteen aan de watervallen dus je kunt er lopend heen! Het is mogelijk de watervallen vanaf de Zambia kant te bekijken, je kunt gemakkelijk over de brug naar de andere kant lopen. Vanaf deze brug is het ook mogelijk een bungy-jump te maken, de schuimende rivier tegemoet! Het visum voor Zambia kun je gemakkelijk aan de grens kopen.
Lees in onze blog meer over de Vic Falls en mogelijke activiteiten.
Vanuit Vic Falls kunnen we een transfer naar Chobe National Park aanbieden. Het is ook mogelijk om deze bouwsteen te verlengen met een dag.

Inclusief

  • Transfer vanuit Chobe naar Vic Falls en v.v. 
  • Hotelovernachting inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Victoria Falls: het donderende water

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks