Okavango Delta: per kano op zoek naar wild

Comfortabele safaritent in eco-lodge

Comfortabele safaritent in eco-lodge

Okavango Delta; per kano op zoek naar wild

Tijdens een bezoek aan de prachtige Okavango Delta kun je wild & vogels spotten vanaf de grond, het water of in de lucht. Het is een enorme delta van zo’n 15.000 km², de grootste binnenlandse delta ter wereld met een enorm netwerk van eilandjes, kanalen, lagunes en moeras. Diersoorten die je hier kunt tegenkomen zijn olifanten, buffels, nijlpaarden, giraffen, krokodillen, leeuwen, zebra’s, neushoorns, bavianen en vele, vele soorten vogels.

Je overnacht in een comfortabele safaritent bij de eco-lodge Moremi Crossing, waar je omgeven wordt door moeras, palmen en mooie, grote vijgenbomen. Vanaf het terras of de veranda bij je tent, heb je prachtig uitzicht over de Boro rivier, de ‘floodplains‘ en Chief’s Island. Tijdens je verblijf zijn alle maaltijden en activiteiten inbegrepen!

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst bij de Moremi Crossing lodge

Vandaag kom je aan in de eco-lodge Moremi Crossing in de Okavango Delta, een enorme delta met een netwerk van eilandjes, kanalen, lagunes en moeras van zo’n 15.000 km². Deze lodge ligt op een eiland genaamd Ntswi omgeven door moeras, palmen en mooie vijgenbomen. Je komt aan op het vliegveldje van Gunns Camp (vlucht exclusief), waarna je per boot naar de Moremi Crossing lodge wordt gebracht. Je maakt meteen al kennis met de prachtige natuur in de omgeving van de Lodge. Afhankelijk van de aankomsttijd en het programma, maak je in de middag nog een wandeling of boottocht in de omgeving.

Dag 2

Activiteiten in delta

Vandaag kun je de Okavango Delta gaan verkennen. Het is heel bijzonder om samen met een gids vanaf het water per Mokoro, een uitgeholde boomstam, op zoek te gaan naar het volop aanwezige wild. Op het programma staan Mokoro tochten met aansluitend een Gamewalk en sunset motorboot cruises over de Boro rivier.
Lees hier een verslag van een verblijf in de Moremi Crossing Lodge.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen. Afhankelijk van de vertrektijd en het programma, kun je in de morgen nog een wandeling of boottocht maken. Als je nog wat langer wilt genieten van deze omgeving, kun je natuurlijk ook nog een nacht bijboeken. Je wordt weer per boot naar het vliegveldje bij Gunns Camp gebracht, vanwaar je het vliegtuig kunt nemen naar Maun of naar Kasane (exclusief). Vanuit Kasane kan je een bezoek brengen aan het Chobe National Park.

Inclusief

  • 2 overnachtingen in comfortabele safaritent op basis van volpension
  • Excursies volgens programma
  • Parkfees

Locatie bouwsteen

Okavango Delta: per kano op zoek naar wild

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks