via Titicacameer naar Peru

vanuit La Paz via sfeervol Copacabana naar Puno

vanuit La Paz via sfeervol Copacabana naar Puno

via Titicacameer naar Peru

Een bouwsteen die je de kans geeft om, onderweg van Bolivia naar Peru, kennis te maken met het gezellige plaatsje Copacabana, de uitvalsbasis voor een eventueel bezoek aan Isla del Sol. Copacabana is een populaire tussenstop op de doorreis tussen Bolivia en Peru. De naam van het plaatsje is een verbastering van het oude woord Kota Kahuani, wat ‘uitzichtpunt over het meer’ betekent. Het bekende strand in Rio de Janeiro is ernaar vernoemd!

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Per bus van La Paz naar Copacabana

Vandaag vertrekt de bus al redelijk bijtijds richting Copacabana. Omdat je een zijarm van het Titicaca meer moet oversteken en er geen brug is, gaat de bus op een vlot naar de overkant. De passagiers mogen niet mee op het vlot, daarom betaal je ter plaatse een paar bolivianos om ook zelf met een klein bootje het water over te steken!
Daarna stap je weer in de bus naar Copacabana, Het stadje werd vroeger door de Inca’s als tussenstop gebruikt tussen Puno en La Paz, daarom is het een een pelgrimsoord. Leuk om hier rond te slenteren en een nacht te verblijven! Je komt op tijd aan voor de eventuele excursie naar het mysterieuze eiland Isla del Sol

Dag 2

Per bus van Copacabana naar Puno, einde bouwsteen

Na het ontbijt stap je weer in de bus, op naar Puno! Je steekt de grens met Peru over en de bus brengt je naar het busstation van Puno, waar deze bouwsteen eindigt.

Je kunt na deze bouwsteen kiezen voor de bouwsteen ‘Rieteilanden & Uros indianen', waarbij je vanuit je hotel in Puno een mooie dagexcursie naar het meer maakt.

De meeste reiziger kiezen na enkele dagen in Puno voor een verblijf in Cusco.

Inclusief

  • Bustickets La Paz - Copacabana en Copacabana – Puno
  • Hotelovernachting inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

via Titicacameer naar Peru

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks