Samaipata: Gezellige dorp

Prachtige wandeltochten door de omgeving

Prachtige wandeltochten door de omgeving

Samaipata: Gezellige dorp

Vanuit Santa Cruz word je in ongeveer twee uur per privé-transfer naar het gezellige dorp Samaipata gebracht. Het dorp heeft een mooie ligging in de groene bergvallei en door de hoogte een aangenaam klimaat.  Daarnaast is Samaipata een uitstekende basis om het Amboró National Park te bezoeken en te genieten van prachtige wandeltochten door de omgeving. Natuurlijk mag ook een bezoek aan de ruïnes van ‘El Fuerte’ niet ontbreken.

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Privé-transfer naar Samaipata

Per privé-transfer word je vanuit Santa Cruz naar het gezellige dorp Samaipata gebracht. Het is ongeveer twee uur rijden en de route door het heuvellandschap is prachtig. Kom je op tijd aan, dan kan je één van de diverse paden volgen die het dorp verlaten naar de mooie valleien en bergen in de omgeving. Het plaatsje zelf heeft leuke restaurants en op het centrale plein vind je in de weekenden vaak een levendige markt waar je lokaal handwerk kunt kopen.

Dag 2

Vrije dag

Vandaag heb je een vrije dag in Samaipata en kun je zelf helemaal bepalen wat je wilt gaan doen. De omgeving is prachtig en natuurliefhebbers kunnen mooie wandelingen in de omgeving maken. Je kunt ook een bezoek brengen aan het sprookjesachtige nevelwoud van het Amboró Nationale Park, graag boeken we de excursie voor je. Ook kun je de excursie maken ‘In de voetsporen van Che Guevara’! We adviseren je graag.

Dag 3

Privé-transfer terug naar Santa Cruz, einde bouwsteen

Na het ontbijt kun je nog even door het pittoreske Samaipata of de omgeving wandelen of je kunt er voor kiezen om op tijd terug naar Santa Cruz te gaan. Omdat je per privé-transfer terug naar Santa Cruz wordt gebracht, kun je zelf bepalen wanneer je weer terug wilt reizen!

Inclusief

  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Genoemde transfers van- en naar het hotel

Locatie bouwsteen

Samaipata: Gezellige dorp

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks