Easy Landing Santa Cruz of La Paz

Ontspannen aankomen in Bolivia

Ontspannen aankomen in Bolivia

Easy Landing Santa Cruz of La Paz

Deze Easy Landing is een startpakket; het ideale begin van je rondreis: na aankomst op het vliegveld word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel in Santa Cruz of La Paz brengt voor de eerste twee nachten. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar het hotel en de eerste twee overnachtingen inclusief ontbijt.

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst

Na aankomst op de luchthaven word je opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent. Je wordt naar je hotel in het centrum van Santa Cruz of La Paz gebracht!

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag

Santa Cruz is een laaggelegen stad met een tropisch klimaat. Hier moet je de ‘Plaza de 24 Septièmbre’ hebben bezocht. Het grote plein in het midden van de stad is een bonte verzameling van allerlei soorten volkeren en prachtige gebouwen, het ligt op loopafstand van je hotel.

Je kunt je vrije dag in La Paz ideaal gebruiken om kennis te maken met de bevolking en de cultuur om je voor te bereiden op de rest van je reis door Bolivia. Bezoek bijvoorbeeld een van de vele musea en kerken, laat je toekomst voorspellen op de ‘heksenmarkt’, geniet van de dames met bolhoedjes op de bloemenmarkt of ga naar de hoogste skilift ter wereld bij de Chacaltaya berg!

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt kan je verdere rondreis door Bolivia beginnen! Bijvoorbeeld naar Unesco werelderfgoed in Potosi & Sucre.

Inclusief

  • Genoemde transfer van het vliegveld naar hotel
  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy Landing Santa Cruz of La Paz

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks