Farm Stay Queensland

Ervaar het leven op een Australische boerderij

Ervaar het leven op een Australische boerderij

Farm Stay Queensland

Maak je reis door Australië compleet met een verblijf op een Australische boerderij. Een unieke manier om kennis te maken met de lokale bevolking en het boerenleven, ver weg van toeristische plekken. We hebben de boerderij Myella Farm geselecteerd in Queensland, om toe te voegen aan een rondreis langs de oostkust op het traject Brisbane – Cairns. Dit is een leuke afwisseling tijdens de reis langs de oostkust!

De bouwsteen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Myella Farm

Vanaf 16.00 uur kun je inchecken op de veehouderij Myella Farm, de boerderij ligt op ca. 1,5 uur rijden van Rockhampton. Met een oppervlakte van 1000 hectare en ca. 300 runderen is dit bedrijf voor Nederlandse begrippen groot, maar dat gaat niet op voor Australische begrippen.

Maak kennis met het Myella-team en de dieren. Rond 19.30 uur staat er een heerlijke ‘home cooked’ maaltijd voor je klaar. Veel van de ingrediënten komen van de boerderij. Je eet met de andere gasten en medewerkers van Myella Farm. Luister naar de sterke verhalen bij het kampvuur en verbaas je over de enorme hoeveelheid sterren die er bij helder weer te zien zijn.

Dag 2

Activiteiten Myella Farm

De dag begint op tijd, rond 07.30 uur staat het ontbijt klaar. Na het ontbijt kun je meehelpen met diverse klussen op de boerderij. Bijvoorbeeld met het rapen van de eieren, dieren voeren en koeien melken. Er kan verder worden deelgenomen aan de volgende activiteiten (tegen betaling):

 • Een boerderij tour per 4WD
 • Paardrijden (op dinsdag t/m zaterdag om 08.30 uur, zondag en maandag op afspraak). Rustig tempo, geschikt voor beginners.
 • Leer motorfiets rijden (dagelijks 14.00 uur)
 • Cowboy vaardigheden leren, zoals lasso gooien

In de namiddag lonkt het zwembad, of je kunt een wandeling maken naar een uitkijkpunt om de zon onder te zien gaan. Na het diner kun je een zaklamp pakken en op zoek gaan naar nachtdieren.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

We raden je aan om voor het ontbijt al een ochtendwandeling te maken, vroeg in de ochtend laten de wilde kangoeroes zich het beste zien. Na het ontbijt is het rond 09.00 uur tijd om Myella Farm te verlaten en je reis te vervolgen richting Cairns.
Indien je voorkeur uitgaat naar een accommodatie met meer comfort kun je kiezen voor een upgrade naar Henderson Park Farm Retreat.

Inclusief

 • 2 nachten verblijf op boerderij Myella Farm
 • huisgemaakte maaltijden (2x diner, 2x ontbijt & 1 x lunch)
 • deelname aan gezamenlijke boerderij activiteiten (koeien melken, eieren rapen, dieren voeren & 4WD tour)

Locatie bouwsteen

Farm Stay Queensland

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

 • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
 • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
 • Wij kennen de landen in detail
 • Beleef elke dag iets onvergetelijks