Easy Landing Sydney

Ontdek deze bruisende wereldstad

Ontdek deze bruisende wereldstad

Easy Landing Sydney

Na aankomst op het vliegveld reis je per shuttle transfer naar je hotel voor 3 overnachtingen. Sydney is een moderne wereldstad met een mooie ligging aan een natuurlijke haven. Hier vind je de iconische bouwwerken als het Opera House en de Harbour bridge. Tijdens een leuke fietstour brengt een gids je langs de hoogtepunten! Bezoek ook zeker de prachtige stranden, zoals Manly en Bondi Beach. De Easy Landing is een ideaal begin van je reis door Australië.

De bouwsteen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst & shuttle transfer naar hotel

Na aankomst in Sydney reis je per shuttle transfer naar het hotel in de wijk Paddington. Hier kan je lekker uitrusten van de lange vlucht. De verkenning van de stad start morgen!     

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Fietstour door Sydney

Vanwege je jetlag ben je waarschijnlijk al vroeg wakker. Er staat om 10.30 uur een leuke fietstour gepland van ca. 4 uur om kennis te maken met deze fantastische stad. Een ervaren gids brengt je langs de hoogtepunten en verteld je erover. Uiteraard is er voldoende tijd voor (foto)stops. Sydney is een stad van het goede leven en de grootste stad van Australië. Je vindt hier een prachtige natuurlijke haven, een prettig klimaat, veel groen, er zijn talloze leuke restaurantjes en kroegjes waar je de gezelligheid kunt opzoeken en – niet te vergeten – er zijn prachtige stranden.
’s Middags na de fietstour kun je bijvoorbeeld de ferry naar Manly Beach pakken, je ziet dan mooi de stad liggen vanaf het water en vaart langs
het Opera House en de Harbour bridge.
Eet een lekker ijsje bij Manly Beach en neem een duik in de golven. Wie weet lijkt het je wel wat om een surfles te proberen? Dat kan hier!

Dag 3

Vrije dag Sydney

Het is een leuk idee om vandaag de bus te pakken naar het bekende Bondi Beach. Hiervandaan start een prachtige wandeling langs de kust naar Coogee Beach (ca. 6 km). Je loopt langs kliffen, supermooie baaien en stranden; echt een aanrader! Onderweg kun je even zwemmen als je het warm krijgt en in Coogee zijn er leuke terrassen voor een welverdiend koel drankje.

Een andere mogelijkheid is een bezoek aan de Blue Mountains, zelf per trein of we kunnen een excursie voor je bijboeken. Dit natuurgebied staat op de werelderfgoedlijst. Je vindt er diepe ravijnen en steile rotswanden, watervallen, regenwouden en veel eucalyptusbossen. Deze bomen scheiden een olieachtige substantie af die in het zonlicht de lucht een blauwe waas geeft, vandaar de naam. Er zijn vele uitkijkpunten voor mooie foto’s, o.a. bij de bekende rotsformatie 'The Three Sisters'.

Dag 4

Einde van deze bouwsteen

Vandaag begint de rest van je reis, of we verlengen je verblijf in Sydney naar wens.
Je kunt een huurauto of camper ophalen en langs de oostkust gaan rijden. Of je pakt het vliegtuig naar Melbourne,
Ayers RockTasmanië of Cairns bijvoorbeeld. Er zijn zo veel mogelijkheden in dit enorme land! Het is lastig om te kiezen, dat snappen wij maar al te goed. Neem daarom contact op met Joanne, zij is dé Australië specialist en kan jullie helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Inclusief

  • shuttle transfer van luchthaven naar hotel
  • drie hotelovernachtingen op basis van logies
  • een fietstour door de stad met Engelssprekende gids

Locatie bouwsteen

Easy Landing Sydney

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks