Easy Landing Melbourne

Levendige stad met ontspannen multiculturele sfeer

Levendige stad met ontspannen multiculturele sfeer

Easy Landing Melbourne

Na aankomst op het vliegveld reis je per shuttle transfer naar je hotel in het centrum voor 3 overnachtingen. Melbourne is een levendige stad met een ontspannen multiculturele sfeer. Je vindt hier vele restaurants met wereldse gerechten, de prachtige Royal Botanical Gardens en het strand van St. Kilda Beach. De Easy Landing is een ideaal begin van je reis door Australië.

De bouwsteen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst & shuttle transfer naar hotel

Na aankomst in Melbourne reis je per shuttle transfer naar het hotel in het centrum. Ook al staat Melbourne bekend als ‘the city that never sleeps’, waarschijnlijk wil jij vooral naar bed na de lange vlucht. Na een goede nachtrust ga je morgenochtend op pad!    

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Fietstour door Melbourne

Er staat om 10.00 uur een leuke fietstour gepland van ca. 4 uur om kennis te maken met Melbourne, de meest fietsvriendelijke stad van Australië. Een ervaren gids leidt je door de hipste straten, parken, verborgen steegjes en multiculturele wijken van Melbourne. Onderweg proef je ook nog wat lekkernijen. Een ideale manier om je te oriënteren in de stad, enkele attracties af te vinken en andere te onthouden om later verder te verkennen.
Na de fietstocht kun je tram pakken naar St. Kilda Beach om te zwemmen en een terras te pakken met uitzicht op zee. Mocht je er met zonsondergang nog zijn: loop dat even naar het einde van de pier, hier komt dan een kolonie dwergpinguins aan wal voor de nacht.

Dag 3

Vrije dag Melbourne

Je kunt vandaag de gratis City Circle Tram pakken en bijvoorbeeld uitstappen bij het Melbourne Museum om rond te kijken. Een aanrader is lunchen in het gezellige Chinatown, je hebt hier heerlijke dumplings! Ga voor mooi uitzicht over de stad naar het observatieplatform van de Eureka Tower, durf jij op de glazen panelen te staan?! Wat meer ontspannen is een drankje doen met uitzicht in de Rooftop Bar. ’s Avond worden hier ook vaak films vertoond, net als in de Botanical Gardens. Vooral deze magische Moonlight Cinema is een leuke ervaring!

Dag 4

Einde van deze bouwsteen

Vandaag begint de rest van je reis, of we verlengen je verblijf in Melbourne naar wens.
Je kunt een huurauto of camper ophalen en langs de Great Ocean Road gaan rijden. Of je pakt het vliegtuig naar Sydney of Ayers Rock bijvoorbeeld. Er zijn zo veel mogelijkheden in dit enorme land! Het is lastig om te kiezen, dat snappen wij maar al te goed. Neem daarom contact op met Joanne, zij is dé Australië specialist en kan jullie helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Inclusief

  • shuttle transfer van luchthaven naar hotel
  • drie hotelovernachtingen op basis van logies
  • een fietstour door de stad met Engelssprekende gids

Locatie bouwsteen

Easy Landing Melbourne

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks