De watervallen van Iguazu

Bezoek de Braziliaanse & Argentijnse kant van de watervallen

Bezoek de Braziliaanse & Argentijnse kant van de watervallen

De watervallen van Iguazu

De watervallen van Iguazu zijn zonder twijfel de mooiste en grootste van Zuid-Amerika. Tijdens deze bouwsteen bezoek je beide kanten van de spectaculaire watervallen, zodat je een compleet beeld krijgt van deze enorme watermassa. Er komen hier 275 afzonderlijke watervallen bij elkaar, die vier kilometer de diepte instorten. Eerst bezoek je de Braziliaanse kant van de watervallen, en de volgende dag bekijk je de unieke watervallen vanaf de Argentijnse kant, waar je optioneel een boottochtje kan maken (je wordt dan nat!).

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Transfer naar hotel & excursie Braziliaanse kant van de watervallen

Vandaag word je eerst naar je hotel gebracht. Nadat je bent ingecheckt kan je vast wat van de omgeving gaan verkennen. Rond de watervallen ligt een prachtig Nationaal Park, waar je kunt genieten van het tropisch oerwoud en de vele dieren zoals vogels en vlinders. Vanmiddag ga je naar de Braziliaanse kant van de spectaculaire watervallen, deze kant biedt een panoramisch uitzicht!

Dag 2

Excursie Argentijnse kant van de watervallen

Na het ontbijt ga je vandaag in een internationale groep naar de Argentijnse kant van de watervallen. Vanaf deze kant kan je de watervallen van een stuk dichterbij bekijken, vooral als je er voor kiest om de optionele boottocht te maken (hou er rekening mee dat dit een erg natte tocht is!). Hopelijk schijnt de zon, zodat de regenbogen het plaatje nog completer maken!

In de middag ben je weer terug bij je hotel en kun je nog even heerlijk relaxen bij het zwembad!

Dag 3

Transfer naar het vliegveld, einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt word je naar het vliegveld gebracht, einde van de bouwsteen. Heb je voldoende tijd om hier wat langer te verblijven? Veel van onze reizigers vinden dit een fijne plek om hun rondreis te eindigen en het is dan natuurlijk altijd mogelijk om een nachtje langer voor je te boeken. Het is hier vaak tropisch warm, met een extra overnachting kunnen we het excursieprogramma iets rustiger voor je inplannen. Of, als je vlucht toch via Brazilië gaat, kies voor een relaxed strandverblijf in Rio de Janeiro in het buurland Brazilië!

Inclusief

  • Transfer van- en naar de vliegvelden
  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Excursies in internationale groep volgens programma met Engelssprekende gids

Locatie bouwsteen

De watervallen van Iguazu

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks