El Chalten: Wandelen rond Mount Fitz Roy

Uitvalsbasis voor mooie dagwandelingen

Uitvalsbasis voor mooie dagwandelingen

El Chalten: Wandelen rond Mount Fitz Roy

Het dorp El Chalten, aan de voet van het imposante Fitz Roy gebergte, is de perfecte uitvalsbasis voor mooie dagwandelingen in het National Park Los Glaciares. Er zijn routes voor verschillende niveaus; geniet van de met sneeuw bedekte bergtoppen en de ruige natuur! Deze regio is nog relatief onontdekt en daardoor een stuk rustiger dan het beroemde Torres del Paine National Park in Chili. Laat je verrassen door ‘het geheim van Patagonië’!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Seat-in transfer vanuit Calafate naar El Chalten

Vanmorgen word je al vroeg opgehaald bij je hotel in El Calafate en reis je per gedeelde transfer in ca. 3,5 uur naar El Chalten. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je alvast een eerste wandeling maken. Loop in elk geval alvast langs bij het Visitor’s Center waar ze je uitleg kunnen geven over het gebied en adviseren over de mogelijke wandelingen. Je overnacht in een gezellige hosteria of hotel in het centrum van El Chalten.

Dag 2

Vrije dag in El Chalten

Vandaag heb je de hele dag de tijd voor een mooie wandeling, het hotel kan een lunchpakket voor je klaarmaken. Maak de mooie wandeling naar de beroemde Laguna de los Tres met Mount Fitz Roy in de achtergrond, of de iets kortere wandeling naar Laguna Torre. ’s Avonds kan je genieten van een welverdiende stevige maaltijd, en reisverhalen uitwisselen met de andere gasten van je hotel.

Dag 3

Seat-in transfer terug naar Calafate, einde bouwsteen

Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen. Je hebt tot het eind van de middag om nog een mooie wandeling te maken. Aan het begin van de avond vertrekt de gedeelde transfer terug naar Calafate, waar deze bouwsteen eindigt. Wil je nog wat langer wandelen? Natuurlijk kun je het verblijf in El Chalten per nacht verlengen! Omdat je pas ’s avonds terugkomst in Calafate, raden wij aan daar nog een nacht te blijven voordat je verder reist. Vanuit Calafate vliegen de meeste reizigers verder naar Bariloche in het merengebied, of naar Salta voor een bezoek aan het ruige noordwesten.

Inclusief

  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Transfers Calafate - Chalten retour zoals genoemd in het reisvoorstel

Locatie bouwsteen

El Chalten: Wandelen rond Mount Fitz Roy

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks