Uruguay: via Colonia naar Montevideo

Even terug in de tijd

Even terug in de tijd

Uruguay: via Colonia naar Montevideo

Reis een paar dagen terug in de tijd met deze bouwsteen naar Uruguay! Je verlaat het drukke Buenos Aires en vertrekt per boot naar Colonia del Sacramento, een sfeervolle kleine kustplaats in Uruguay. Je ziet hem al van verre: de witte vuurtoren is een prachtig herkenningspunt! Na ongeveer een uur varen kom je aan. Je merkt de andere sfeer al meteen: paard en wagen, koloniale gebouwen met grote veranda’s en geplaveide keien glinsterend in de zon. Je waant je terug in de tijd! Je overnacht hier een nacht, de volgende dag stap je in de bus om een paar dagen in Montevideo te vertoeven.

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Per boot naar Colonia

Je verlaat het drukke Buenos Aires om terug te gaan in de tijd: je vaart naar de overkant! Je ziet hem al van verre: de witte vuurtoren van Colonia del Sacramento is een prachtig herkenningspunt! Na een boottocht van ongeveer een uur kom je aan. De oldtimers schitteren je tegemoet en je kunt nu zelf gaan ontdekken waarom deze stad op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Maak een mooie wandeling langs de kleurrijke huizen, de koloniale gebouwen en drink een ‘maté’ (lokale thee) op de markt.

Dag 2

Per bus naar Montevideo

Vandaag reis je per lokale bus naar Montevideo. Wanneer je vertrekt heb je zelf in de hand. Het is een korte rit van ca. drie uur, maar je komt in een totaal andere wereld! Montevideo is een wonderbaarlijk moderne stad met veel prachtige oude gebouwen en nog meer musea.

Dag 3

Vrije dag in Montevideo

Vandaag heb je een vrije dag in Montevideo. Geniet verder van de stad, of -als je  zin hebt om te chillen- ga naar het strand! Er is meer dan 20 kilometer kustlijn in Montevideo!

Dag 4

Einde van deze bouwsteen

Vandaag eindigt de bouwsteen. Je kunt vanuit hier verder naar Punta del Este voor een paar dagen relaxen op het strand en dan terugvliegen naar Nederland vanuit Montevideo. Een andere optie is om terug te gaan naar Buenos Aires en je reis door Argentinië te vervolgen.

Inclusief

  • Hotelovernachtingen
  • Boottickets zoals genoemd in het reisvoorstel
  • Bustickets zoals genoemd in het reisvoorstel

Locatie bouwsteen

Uruguay: via Colonia naar Montevideo

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks