Rio de Janeiro: Relaxen aan het strand

De perfecte afsluiting van je vakantie

De perfecte afsluiting van je vakantie

Rio de Janeiro: Relaxen aan het strand

Wil je aan het einde van je rondreis nog een paar dagen relaxen aan een strand? Als je via Rio de Janeiro vliegt kun je heerlijk relaxen op de stranden van Copacabana of Ipanema! De carioca’s die in Rio wonen, zijn enorm trots op hun stad. Breng tijdens je verblijf in Rio zeker een bezoek je aan de Corcovado en neem het treintje naar het beroemde Christusbeeld. Daarna heerlijk bijkomen op een terrasje met een caipirinha, een perfecte afsluiting van je vakantie!

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op het vliegveld & transfer naar hotel

Na aankomst op het vliegveld van Rio de Janeiro word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt voor de komende drie nachten.

Dag 2 & 3

Vrije dagen in Rio de Janeiro

Rio de Janeiro is wereldberoemd geworden door de prachtige stranden Copacabana en Ipanema. Maar er is meer te zien! Vanaf de Corcavado heb je een prachtig uitzicht over de stad en de stranden van Rio. Natuurlijk kun je ook een paar dagen heerlijk relaxen op het strand; speel een potje voetbal met de locals of laat je verleiden tot een wedstrijd beachvolleybal! We kunnen verschillende excursies voor je boeken, bijvoorbeeld naar de Corocvado & het zuikerbroodberg. Vraag het aan onze landenspecialist.

Dag 4

Transfer naar vliegveld & einde van deze bouwsteen

Vandaag word je weer teruggebracht naar het vliegveld. Maar je kunt natuurlijk ook nog wat langer in Rio de Janeiro blijven. Geef je wensen aan in de ‘opmerkingen’ bij je reisaanvraag, we maken je reisvoorstel altijd graag op maat!

Inclusief

  • Genoemde transfers van- en naar de vliegvelden
  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Rio de Janeiro: Relaxen aan het strand

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks