Lake crossing Puerto Varas - Bariloche

Reis dwars door een uniek natuurgebied met diepblauwe meren en besneeuwde bergtoppen

Reis dwars door een uniek natuurgebied met diepblauwe meren en besneeuwde bergtoppen

Lake crossing Puerto Varas - Bariloche

Een tocht om nooit te vergeten, afwisselend per bus en boot! Je reist dwars door een uniek natuurgebied met diepblauwe meren en besneeuwde bergtoppen. Vanaf de boot heb je uitzicht op de prachtige Osorno vulkaan! Deze bouwsteen brengt je van Puerto Varas in Chili naar Bariloche, Argentinië. Onderweg trakteert de natuur je op al het moois wat deze regio jou te bieden heeft. ’s Avonds kom je aan in Bariloche waar we een hotelovernachting voor je geregeld hebben.

Deze tocht kunnen we ook andersom boeken. 

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Vanuit Puerto Varas per boot & bus naar Bariloche, Argentinië

Ga aan boord voor een spectaculaire oversteek dwars door de Andes van Chili naar Argentinië. Je reist eerst per bus naar het Vicente Pérez Rosales NP, waar je langs de beroemde watervallen van Petrohué komt. Bij het meer van Todos Los Santos stap je aan boord van een catamaran op weg naar de stad Puella. Hier heb je vrije tijd voor de lunch (niet inbegrepen). Hierna ga je per bus de grens over naar Puerto Frías in Argentinië! Hier ligt de tweede catamaran om je over het turquoise water naar Puerto Alegre te brengen. Eenmaal van boord, ga je per bus naar Puerto Blest voor je laatste boottocht over het Nahuel Huapi meer naar Puerto Pañuelo. Na wat foto’s van het Llao Llao hotel te hebben gemaakt, word je per bus naar de eindbestemming Bariloche gebracht. Wat een dag; zoveel gezien en gedaan! Moe maar voldaan val je in slaap. 

Dag 2

Einde van deze bouwsteen

Vandaag word je wakker in Argentinië. Er staan een hoop nieuwe avonturen op je te wachten! Aansluitend op deze bouwsteen kun je ervoor kiezen enkele nachten in Bariloche te verblijven!

Inclusief

  • Hotelovernachting inclusief ontbijt
  • Boottickets zoals genoemd in het reisvoorstel
  • Bustickets zoals genoemd in het reisvoorstel

Locatie bouwsteen

Lake crossing Puerto Varas - Bariloche

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks