Easy Landing Buenos Aires

Ontspannen aankomen in Argentinië

Ontspannen aankomen in Argentinië

Easy Landing Buenos Aires

Startpakket Buenos Aires: Een ideaal begin van je rondreis! Na aankomst op het vliegveld van Buenos Aires word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel in het centrum van Buenos Aires brengt. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis vul je zelf in!

Met inspiratie van Parijs, Madrid, Milaan en Rome, is Buenos Aires een mix van deze Europese steden, maar dan in Zuid-Amerika. Relaxed je rondreis naar Argentinië beginnen? Boek dan de Easy Landing Buenos Aires voor een easy landing in Buenos Aires.

Bezienswaardigheden Buenos Aires

Begin de start van jouw reis in de ciudad (stad) Buenos Aires. Het is eigenlijk teveel om op te noemen: van de Avenida de Mayo met het Plaza de Mayo, de Avenida 9 de Julio (de breedste boulevard ter wereld), naar het operagebouw Teatro Colón en het Plaza del Congreso met het imposante regeringsgebouw El Congreso. Er is dus genoeg te zien tijdens jouw reis door Buenos Aires.

Maak een
fietstocht om alle bezienswaardigheden van Buenos Aires te bezoeken. Op deze manier is het ook makkelijk om de andere wijken van Buenos Aires te bezoeken. Neem La Boca (de gekleurde Italiaanse visserswijk), Recoleta (waar Evita Péron begraven ligt) en San Telmo (een van de oudste wijken van Buenos Aires).

Gave experiences in Buenos Aires

Als je in Buenos Aires bent, moet je eigenlijk wel een tango show bijwonen. En wat is er leuker om dit te doen, dan onder het genot van een hapje en een drankje? Laat je in de watten leggen en geniet van de show.

Altijd al benieuwd geweest naar hoe die lekkere empanadas worden gemaakt? Je kunt natuurlijk het recept van Koningin Máxima proberen, maar je kunt het ook in real life leren maken terwijl je in Buenos Aires bent! Tijdens de ‘
workshop empanadas maken’ leer je dit heerlijke gerecht maken, onder het genot van een glas wijn (of twee).

Even ontsnappen uit de reuring van de mega-stad Buenos Aires? Dat kan! Ga aan boord, laat de wind door je haren waaien en kijk om je heen. Je gaat naar de rustige wereld van honderden eilanden bij de
Delta van de Tigre.

Tijd voor meer actie? Wordt een
Gaucho voor een dag en galoppeer over de vlakten bij San Antonio de Areco. Drijf het vee bijeen, eet een steak van de ‘asado’ (bbq) en zie hoe het leven op het platteland eraan toegaat.

Wil je vanuit Buenos Aires naar de Iguazu watervallen. Leuk, doen! Bekijk dan de bouwsteen over
de watervallen van Iguazu en laat je verrassen.

Kan ik ook naar het strand in Buenos Aires?

Als je in de buurt van Buenos Aires nog even wilt relaxen aan het strand, dan zal je of naar Uruguay moeten (is niet ver reizen) of je zult moeten afzakken langs de kust tot je bij Mar de Ajo, Pinamar, Cariló en Mar de las Pampas komt.

Benieuwd welke kant in
Argentinië je allemaal op kan vanuit Buenos Aires? Neem dan contact op met Irene of Djordy, onze Argentinië-specialisten. Zij kunnen je helpen en vertellen je graag alle ins & outs van dit fantastische land.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst vliegveld & transfer naar hotel

Na aankomst op het vliegveld van Buenos Aires word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt voor de eerste twee nachten. Je kunt deze eerste dagen in Buenos Aires ideaal gebruiken om kennis te maken met de bevolking en de cultuur om je voor te bereiden op de rest van je reis.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag

Vandaag heb je de hele dag om (een deel van) Buenos Aires te ontdekken. Deze hoofdstad van Argentinië is een bruisende stad  waar je makkelijk een paar dagen kunt blijven om de sfeer van Argentinië te proeven. Deze stad wordt ook wel ‘het Parijs van Zuid Amerika’ genoemd, met brede Avenidas, oude gebouwen en de kleurrijke wijk La Boca. Een aanrader is de excursie per fiets door de oude wijken van Buenos Aires!  In de avond moet je natuurlijk eigenlijk wel een van de tangoshows bezoeken waar Argentinië zo bekend om staat, laat je meeslepen door de muziek en probeer het zelf ook eens uit! 

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt kan de verdere rondreis door Argentinië beginnen! Natuurlijk kunnen we nog een extra aansluitende overnachting in Buenos Aires voor je regelen, geef dit dan door bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag. De meeste reizigers kiezen na hun verblijf in Buenos Aires voor een bezoek aan het ruige noordwesten bij Salta of reizen per eigen huurauto vanuit Calafate naar de Perito Moreno gletsjer en het Torres del Paine National Park. 

Inclusief

  • Transfer van het vliegveld naar hotel
  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy Landing Buenos Aires

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks