Easy Landing Buenos Aires

Ontspannen aankomen in Argentinië

Ontspannen aankomen in Argentinië

Easy Landing Buenos Aires

Startpakket Buenos Aires: Een ideaal begin van je rondreis! Na aankomst op het vliegveld van Buenos Aires word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel in het centrum van Buenos Aires brengt. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis vul je zelf in!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst vliegveld & transfer naar hotel

Na aankomst op het vliegveld van Buenos Aires word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt voor de eerste twee nachten. Je kunt deze eerste dagen in Buenos Aires ideaal gebruiken om kennis te maken met de bevolking en de cultuur om je voor te bereiden op de rest van je reis.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag

Vandaag heb je de hele dag om (een deel van) Buenos Aires te ontdekken. Deze hoofdstad van Argentinië is een bruisende stad  waar je makkelijk een paar dagen kunt blijven om de sfeer van Argentinië te proeven. Deze stad wordt ook wel ‘het Parijs van Zuid Amerika’ genoemd, met brede Avenidas, oude gebouwen en de kleurrijke wijk La Boca. Een aanrader is de excursie per fiets door de oude wijken van Buenos Aires!  In de avond moet je natuurlijk eigenlijk wel een van de tangoshows bezoeken waar Argentinië zo bekend om staat, laat je meeslepen door de muziek en probeer het zelf ook eens uit! 

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt kan de verdere rondreis door Argentinië beginnen! Natuurlijk kunnen we nog een extra aansluitende overnachting in Buenos Aires voor je regelen, geef dit dan door bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag. De meeste reizigers kiezen na hun verblijf in Buenos Aires voor een bezoek aan het ruige noordwesten bij Salta of reizen per eigen huurauto vanuit Calafate naar de Perito Moreno gletsjer en het Torres del Paine National Park. 

Inclusief

  • Transfer van het vliegveld naar hotel
  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy Landing Buenos Aires

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks