Bariloche: de Zeven-meren-route

Beroemde Argentijnse merengebied

Beroemde Argentijnse merengebied

Bariloche: de Zeven-meren-route

Bariloche ligt in het  prachtige beroemde Argentijnse merengebied vlakbij de grens met Chili, middenin Patagonië. Je vindt hier skiliften, gezellige en restaurants. Vanuit dit skioord rij je met je huurauto naar San Martin de los Andes via de beroemde ‘Ruta de los Siete Lagos’ (zeven meren-route), een prachtige route over bochtige wegen, langs de meren Lago Espejo, Lago Escondido en Lago Villarino, vlak langs de grens met Chili, heen en terug naar San Martin de los Andes.

Heb je geen zin om zelf te rijden? Dan kunnen we ook een excursie voor je boeken waarbij je langs de zeven meren rijdt. Vraag ernaar bij de reisspecialist!

Deze bouwsteen duurt 5 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op het vliegveld of busstation & transfer naar het hotel

Aangekomen in Bariloche per vlucht of nachtbus, word je naar je hotel in het beroemde skioord gebracht. Bariloche ligt in het prachtige Argentijnse merengebied vlakbij de grens met Chili. In de winter is het altijd zeer populair bij skiliefhebbers en in de zomer favoriet bij wandelaars en bergbeklimmers.

Dag 2

Vrije dag in Bariloche

In de ochtend haal je de huurauto op. Vandaag heb je genoeg tijd om Bariloche en de directe omgeving te verkennen. Er is genoeg te doen! Fietsen over het Circuito Chico, kayakken & hiken, op weg naar de Cerro Tornador & de gletsjers. Of je doet rustig aan, wandelt door het centrum en laat je vergaapt je aan de kaasfondue en de vele soorten chocolade. 

Dag 3

Naar Villa La Angostura

De tocht gaat vandaag naar Villa La Angostura. Je kan rustig aan doen, want de rit is ca. 80 kilometer. Ga naar het schiereiland Quetrihue met de boot of maak een stevige wandeling in de omgeving.

Dag 4

Naar San Martin de los Andes

Je valt vandaag van de ene in de andere verbazing.  De rit gaat over de ‘Route 234’ dwars door het Nahuel Huapi National Park en het Lanin National Park. Je rijdt over bochtige wegen, tussen de bergtoppen vlak langs de grens met Chili langs o.a. de meren Lago Nahuel Huapi, Lago Espejo en Lago Villarino. Aan het einde van de dag kom je aan in San Martin de los Andes. Dit stadje ligt prachtig aan Lago Lácar.

Dag 5

Terug naar Bariloche & inleveren huurauto

Bepaal zelf hoe je vandaag terugrijdt naar Bariloche. Afhankelijk van wat je hierna gaat doen, lever je de huurauto in en/of blijf je nog een dag in Bariloche. De meeste reizigers gaan vanuit Bariloche per nachtbus naar het schiereiland Valdes of vliegen naar de Perito Moreno gletsjer bij Calafate. Maar je kunt vanuit Bariloche ook gemakkelijk per bus & boot doorsteken naar Puerto Varas in Chili! Geef je voorkeur door en wij maken jouw reis passend.

Inclusief

  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Autohuur 4 dagen in een categorie C (Chevrolet Onix of gelijkwaardig), inclusief onbeperkt aantal kilometers, verzekeringen voor de auto, praktische reisinformatie met tips & kaartjes voor onderweg.

Locatie bouwsteen

Bariloche: de Zeven-meren-route

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks