Van Washington per trein naar New York & zonnen in Florida

15-daagse reis naar Washington, New York & Florida

3-in-1

Rondreis Washington, New York & Florida

Drie bestemmingen in twee weken en toch uitgerust thuiskomen? Heus, het kan! Tijdens deze reis bezoek je eerst de hoofdstad van de Verenigde Staten, Washington DC. Hier ga je op zoek naar het Witte Huis, het Pentagon en het capitool. Dan stap je in de comfortabele trein en rijd je naar de wereldstad New York, waar je je tegoed kan doen aan wolkenkrabbers, musea en monumenten. Na de hectiek van deze steden pak je het vliegtuig naar een bestemming waar de zon altijd schijnt, Florida. Hier kan je lekker relaxen aan één van de vele stranden. Wat je ook kunt doen, is vanaf hier naar Aruba vliegen. Alles is mogelijk. Ga je mee?

 • 1
  Washington

  naar Washington

  Wist je dat er in Washington per jaar ongeveer 20 miljoen toeristen arriveren? Verrassend aan deze stad is dat je voor de belangrijkste attracties geen entree hoeft te betalen. Dat scheelt weer!

  01
  1 nacht
  8 uur 30 min
  Washington
 • 2 - 3
  Washington

  vrije dagen in Washington

  Twee dagen de tijd om de stad te verkennen. Washington onderscheidt zich van andere Amerikaanse steden omdat er geen wolkenkrabbers of andere hoge gebouwen zijn. Het hoogste gebouw is (en blijft) het Capitool, waar de Amerikaanse regering zetelt. The Mall is een 1,5 km lange boulevard tussen het Capitool en Washington Monument en wordt het culturele hart genoemd. Zo zijn er een flink aantal musea te vinden die dus allemaal gratis te bezoeken zijn! Neem het National Museum of Natural History, het Hirshorn Museum of het National Air and Space Museum (één van de populairste musea ter wereld). Old Downtown loopt parallel aan The Mall en is een bezoekje waard. Honderd jaar geleden was F Street de eerste geplaveide weg in de stad, waar winkels, mooie panden, bars en kerken waren gevestigd. Ook stonden daar de huizen van de rijkere inwoners van Washington. Wat trouwens ook een must-see is, zijn de FBI Building, de Old Post Office, de US National Archives, het Ronald Reagan Building en de US Navy Memorial.

  02
  2 nachten
 • 4
  New York

  per trein naar New York

  Vanaf Union Station reis je per trein (Amtrak genaamd) van Washington naar New York Penn Station in Manhattan. De reis duurt ruim drie uur. Eenmaal in New York aangekomen ga je naar je hotel en kan de reuring beginnen.

  03
  1 nacht
  3 uur
 • 5 - 6
  New York

  vrije dagen in New York

  Waar moet je beginnen in deze grote wereldstad? We geven je hier wat tips. New York is onder te verdelen in vijf stadsdelen; Manhattan, Brooklyn, Queens, The Bronx en Staten Island. Een paar hoogtepunten van ‘The Big Apple’ zijn het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building, het 9/11 Memorial, het nieuwe One World Trade Centre (de Freedom Tower genoemd), Times Square, het Top of the Rock uitzichtplatform in Rockefeller Center, Wall Street en uiteraard de vele bekende musea, zoals het Guggenheim, MoMa of het Metropolitan Museum of Art.

  Maak een fietstour door Central Park, wandel over The High Line of the Brooklyn Bridge en breng een bezoek aan SoHo, TriBeCa en de East en West Villages. En ‘s avonds bezoek je natuurlijk een show op Broadway.

  04
  2 nachten
 • 7
  St. Petersburg

  naar Florida

  Na een vlucht van ongeveer drie uur land je in Tampa, Florida. Je haalt je huurauto op het vliegveld op en het relaxen kan beginnen. Waar ga je naartoe? Je rijdt naar St. Pete Beach of Clearwater Beach, welke in de top tien van de mooiste stranden van Amerika staan. Daar wil je toch ook heen! Wil je liever doorvliegen naar Aruba? Ook dat kan.

  05
  1 nacht
  3 uur
 • 8 -13
  St. Petersburg

  vrije dagen in Florida

  St. Pete Beach staat in de top drie van de mooiste stranden van Amerika. In deze regio zijn ook Clearwater Beach, Honeymoon Island en Fort De Soto Park al vaker genomineerd vanwege hun schoonheid. Met een zonnig klimaat is dit dan ook een relaxte plek om aan het strand te liggen. Winkelen kan je in St. Pete bij Corey Avenue, vis eet je in Pass-A-Grille; een voormalig vissersdorpje en misschien kom je nog wel een verdwaalde celebrity tegen in het historische Don CeSar Beach Resort, gebouwd tijdens de jaren 20 en destijds dé hangout van veel celebrities. Ook Pass-A-Grille hoort bij St. Pete Beach, een voormalig vissersdorpje met low rise (laagbouw) hotels. 

  Heb je gekozen om te verblijven in Clearwater Beach? Maak je dan maar op voor lange stranden, veel watersporten en vissen bij Pier 60. De Beach Walk is een voetgangersgebied vol bars, restaurants, winkels en hotels.

   

  Liever naar Aruba?

  Wil je liever genieten van je welverdiende rust in een luxe resort op Aruba? Dan regelen wij dat voor jou! De ongerepte natuur, dividivi-bomen, kronkelende landweggetjes, cactussen en het markante Arikok National Park, maken dit eiland erg speciaal. Aruba is trots op de natuur en doet er alles aan die te behouden. Watersporten zijn hier ook in overvloed te beoefenen; zeilen, windsurfen, duiken & snorkelen. Het nachtleven is hier ook erg aanwezig en na zonsondergang is het een gezellige boel. Niet voor niets staat op elk nummerbord: Aruba; One Happy Island.

  06
  5 nachten
 • 14
  Florida

  naar Amsterdam

  Het zit er alweer op. Vandaag lever je de huurauto in op de luchthaven en vertrekt je vlucht naar huis. Wat een toffe reis was dit weer!

  07
  1 nacht
  11 uur
 • 15
  Amsterdam

  aankomst in Amsterdam

  08

Inclusief

 • Overnachtingen in de beschreven plaatsen
 • Autohuur van Alamo op basis van Gold pakket. Ophalen dag 3 Wahington Airport, type compact 4-deurs (CDAR)
 • Routeboek per mail

Locatie rondreis

Van Washington per trein naar New York & zonnen in Florida

Maudy Zuidema - OutSight Travel

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

 • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
 • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
 • Wij kennen de landen in detail
 • Beleef elke dag iets onvergetelijks