Roadtrip Californië & chillen op Hawaii

20-daagse rondreis door het zuidwesten & chillen op Hawaii

Rondreis Californië & Hawaii

Verken het populaire Californië & sluit af met rust op Hawaii

Californië in het zuidwesten van Amerika is nNiet alleen onder toeristen heel populair; de Amerikanen zelf komen ook maar al te graag van de Golden State genieten. Deze gave reis start in de multiculti-stad San Francisco, waar je uiteraard even over de Golden Gate bridge wil lopen. Afkoelen doen je vervolgens langs de Higway 1; de wereldberoemde kustweg vol steile kliffen, hoge golfen en plaatsen die je tot nu toe alleen maar van tv kende. In Los Angeles kan je helemaal opgaan in alles wat met tv te maken heeft; celebs, the Walk of Fame, the Hollywood sign en natuurlijk de vele tv-studio's. Na al deze hectiesche stad kan je wel wat rust gebruiken; trek de natuur in. Nationale parken als Sequioa, Yosemity en Kings Canyon bieden je fantastisch mooie natuur en outdoor activiteiten. Bijgekomen? Goed zo. Je vliegt namelijk door naar Hawaii, de tropische archipel in de Grote Oceaan. Hier bezoek je in ieder geval het op twee na grootste eiland Oahu, met steden als Honolulu het het befaamde strand van Waikiki. Wil je meer eilanden zien? Denk bijvoorbeeld aan Maui of Big Island. Dat snappen we! Geef aan wat jouw wensen zijn en we regelen het voor je.

 • 1
  San Francisco

  naar San Francisco

  Vandaag gaat de reis beginnen! Je vliegt naar San Francisco. Met een rechtstreekse lucht bedraagt de reistijd ongeveer 11 uur. Vanaf de luchthaven reis je op eigen gelegenheid naar je accommodatie (taxi of BART-metro), waar je twee nachten verblijft.

  Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

  01
  1 nacht
  10 uur
  San Francisco
 • 2
  San Francisco

  vrije dag in San Francisco

  De multiculturele stad San Francisco ligt aan de mooie San Francisco Bay (vooral mooi tijdens zonsondergang). San Francisco staat niet alleen bekend om de rode Golden Gate Bridge, maar ook om de prachtig grote, oude victoriaanse huizen en de Transamerica Pyramid, de hoogste wolkenkrabber in San Francisco. Bij Fisherman’s Wharf kan je lekker eten en drinken en hier bevindt zich ook pier 39. Deze pier is een populaire plek voor zeeleeuwen om heerlijk in de middagzon te liggen dutten. Daarnaast vertrekt de boot naar het beroemde eiland Alcatraz, waar je een interessante rondleiding kan maken in de gevangenis. Eenmaal weer terug aan wal, staat de cable car (tram) op je te wachten. Piepend en knarsend rijdt deze de heuvel op, terwijl jij lekker achterover kan zitten om te genieten van al het moois wat voorbij komt. Wat leuk is, is om uit te stappen bij Chinatown, deze is erg groot en je kan het zo gek nog niet bedenken of je kunt het er kopen.

  02
  1 nacht
 • 3
  Monterey

  naar Monterey

  Je haalt vandaag je huurauto op bij het verhuukantoor in de stad (waar je op eigen gelegenheid naar toe gaat) en gaat op weg naar zon, zee & zand. Rij vanuit San Francisco direct naar de kust de Highway 1 op. Onderweg rij je langs mooie stranden, door weelderig groene bossen en langs leuke kustplaatsen. Stop bij de zeehondenkolonie bij het Ano Nuevo State Reservel. Lunch langs de boulevard van Santa Cruz met de retro pier. Je overnacht in Monterey, een leuk stadje gelegen aan een baai waar je heerlijk kunt Kanoën en breng zeker een  bezoek aan het schitterende Monterey Aquarium. De mooie kustweg, 17 Mile Drive, verbind Monterey met het artistieke plaatsje Carmel, waar de wereldberoemde golfbaan Pebbles Beach ligt. Mooier golfen kan haast niet.

  03
  1 nacht
  3 uur
 • 4
  Santa Maria

  naar Santa Maria

  Op naar Big Sur, waar de bergen 1500 meter uit zee oprijzen. Onderweg rijd je ook nog langs San Simeon, waar het bizarre kasteel Heart Castle ligt, prachtig gelegen in de bergen. Je overnacht in de leuke kustplaats Santa Maria.

  04
  1 nacht
  4 uur
 • 5
  Los Angeles

  naar Los Angeles

  De reis vervolgt langs bekende plaatsen als Santa Barbara waar de meest heerlijke wijnen worden gemaakt op het achterland, Santa Monica met een ontzettend lange pier en Malibu, waar je lekker op de beach kunt uitrusten. Uiteindelijk kom je dan aan in het grote Los Angeles, waar de reuring 24 uur per dag doorgaat.

  05
  1 nacht
  4 uur
 • 6
  Los Angeles

  vrije dag in Los Angeles

  Los Angeles is het hart van de entertainment! Loop over de Walk of Fame, bezoek de Universal Studios en maak een selfie bij de Hollywood Sign. In de avond lekker flaneren over de boulevard bij Venice Beach of shoppen in The Mall. 

  06
  1 nacht
 • 7
  Visalia

  naar Sequoia National Park

  Je verlaat de reuring en trekt de natuur in. Sequoia National Park is bekend door de enorme hoge en dikke bomen. De grootste boom is de General Sherman Tree, welke 85 meter hoog is en zo’n 2200 jaar oud. Je kunt met de auto door een omgevallen boom heen rijden. Je overnacht in de plaats Visalia.

  07
  1 nacht
  4 uur
 • 8
  Oakhurst

  naar Kings Canyon

  Kies vandaag voor de scenic route om naar de volgende bestemming te komen. Deze route leidt door het Kings Canyon National Park. Een park met ruige natuur, steile watervallen, hoge rotsen en spectaculaire uitzichten. Wie weet kom je wel een beer tegen! Je overnacht vandaag in de plaats Oakhurst.

  08
  1 nacht
  3 uur
 • 9
  Oakhurst

  naar Yosemite National Park

  Meren, bossen, watervallen en hoge bergen, dat is wat Yosemite typeert. Rij er doorheen en laat de prachtige natuur op je inwerken. Er zijn verschillende uitkijkpunten over de vallei, bijvoorbeeld Glacier Point. Ga er heen, maak een wandeling en bekijk het zelf! Je overnacht weer in Oakhurst.

  09
  1 nacht
  2 uur 30 min
 • 10
  San Francisco

  naar San Francisco

  Ergens vandaag rij je terug naar San Francisco, waar we een hotel bij de luchthaven voor je hebben gereserveerd. Hier lever je ook de huurauto in en morgen vlieg je naar Hawaii!

  10
  1 nacht
  4 uur 30 min
 • 11
  Honolulu

  naar Oahu, Hawaii

  Op de luchthaven lever je de huurauto in en vlieg je in ongeveer vijf en een half uur naar Honolulu, op het eiland Oahu. Bij aankomst op de luchthaven wordt je ontvangen met een traditionele Lei groet inclusief een prachtige bloemenkrans. Je verblijft hier 6 nachten. Wil je liever wat meer eilanden zien? Ga dan island hoppen en ontdek wat er nog meer te beleven is.

  11
  1 nacht
  5 uur 30 min
 • 12 - 18
  Honolulu

  vrije dagen Hawaii

  Deze dagen kun je helemaal invullen zoals je dat zelf wilt. Blijf je op Oahu? Bezoek dan Waikiki beach, Pearl Harbor en de jungle in het noordoosten.

  Wil je meer eilanden zien? Dat kan! Big Island bijvoorbeeld is het jongste eiland met een enorme diversiteit. Ga wandelen in de bergen, zwemmen in de oceaan, lopen door het regenwoud én struinen over zwarte lavavelden. Het eiland Maui wordt het ‘eiland der valleien’ genoemd. Het is ontstaan doordat twee vulkanen samensmolten. Het is er als in een sprookje; mooie watervallen, prachtige bloemen, veelkleurige vogels en witte zandstranden. Van november t/m maart kan je hier bultruggen zien.

  12
  6 nachten
 • 19
  Amsterdam

  naar Amsterdam

  Het wordt een pittige reis vandaag, dus koptelefoon op en de inflight entertainment aan. Vind je de reis echt te lang, maak dan een stop-over in bijvoorbeeld New York of Washington DC!

  13
  1 nacht
  19 uur
 • 20
  Amsterdam

  aankomst in Amsterdam

  14

Inclusief

 • Overnachtingen in de beschreven plaatsen
 • Autohuur van Alamo op basis van Gold pakket. Ophalen dag 3 San Fransisco Airport, type compact 4-deurs (CDAR)
 • Routeboek per mail

Locatie rondreis

Roadtrip Californië & chillen op Hawaii

Maudy Zuidema - OutSight Travel

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

 • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
 • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
 • Wij kennen de landen in detail
 • Beleef elke dag iets onvergetelijks