Island hoppen Hawaii & stop-over New York

20-daagse reis door Hawaii & stopover New York

Combinatiereis Hawaii & New York

Rust op Hawaii en reuring in New York

Tijdens deze reis hop je van het ene tropische eiland naar het andere. Je begint op Oahu, het hoofdeilend met plaatsen als Honolulu en Waikiki. Dan vlieg je door naar Kauai, het ‘eiland der tuinen’. Zoveel natuurschoon bij elkaar heb je vast nog nooit gezien! Het laatste, maar zeker niet het minste, eiland is Maui. Maui wordt ook wel ‘het eiland der valleien’ genoemd omdat het is ontstaan door het samensmelten van twee vulkanen. Hier kun je surfen, duiken, shoppen en zonnen. Wil je, nu je er toch  bent, nog een vierde eiland zien? Breid je reis dan uit met een verblijf op Big Island. Hierna kan je de hectiek van de stad vast wel aan en maak je een stop-over in New York. Hier staan de Broadway shows, wolkenkrabbers en gele taxi’s op je wachten. Wil je liever een stop-over maken in een andere Amerikaanse stad? Of wil je de lange vlucht op de heenreis ook in een fantastische stad onderbreken? Ook dat kan bij ons! Bijvoorbeeld in Washington DC, Chicago, Los Angeles of San Francisco.

 • 1
  Honolulu

  naar Oahu

  Het is een lange zit, maar dan heb je ook wat! Je gaat de prachtige eilanden van Hawaii ontdekken!

  Deze reis is zonder internationale retourvlucht en vluchten tussen de eilanden. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

  01
  1 nacht
  19 uur
  Honolulu
 • 2 - 6
  Honolulu

  vrije dagen op Oahu

  Tijd voor ontspanning na zo’n lange vlucht. Bekijk de hoofdstad Honolulu, ga naar Pearl Harbor, een plek welke een belangrijke rol heeft gespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog en slenter over het vier kilometer lange strand van Waikiki. De beroemde branding aan de noordkust van Oahu trekt veel surfers. Het noordoosten wordt overheerst door prachtige jungle en bergen. Maar rustig aan, alles op z’n tijd, dat doen de locals immers ook.

  02
  4 nachten
 • 7
  Lihue

  naar Kauai

  In een half uurtje vlieg je vandaag naar het volgende eiland, Kauai.

  03
  1 nacht
  30 min
 • 8 - 10
  Lihue

  vrije dagen op Kauai

  Kauai is een aangename verrassing vinden wij! Het eiland ligt erbij als een tropische tuin en daar is ook wel een reden voor: het regent er meer dan op de andere eilanden. Je vindt hier ruige kliffen, een onherbergzaam binnenland en ongerepte stranden. Doordat het eiland zo paradijselijk is én bovendien veel afwisseling in natuurschoon biedt, kan het prima doorgaan voor de regenwouden van Zuid-Amerika, de outback van Australië of de jungles van Azië. 

  04
  2 nachten
 • 11
  Wailuku

  naar Maui

  Vandaag vlieg je in ongeveer een uur naar Maui.

  05
  1 nacht
  1 uur
 • 12 - 14
  Wailuku

  vrije dagen op Maui

  Lange zandstranden, weelderig regenwoud, stenig vulkaanlandschap en groepjes walvissen en dolfijnen in een glinsterende oceaan. Contrasten van kleur en geur, mens en natuur. Lahaina, vroeger het centrum van de walvisvaarders, is tegenwoordig een gezellig stadje waar altijd wat te beleven valt. Maui is dé inspiratiebron voor vele kunstenaars, wat je terug ziet in de vele galeriën die hier gevestigd zijn. Leuke boetieks en souvenirwinkels vormen een kleurrijk geheel. De prachtige stranden, met bekende namen zoals Ka'anapali, Kahana en Kapalua, nodigen je uit om te komen zwemmen, surfen, kajakken, snorkelen en  duiken.

  06
  2 nachten
 • 15
  New York

  naar New York

  In ongeveer tien uur vlieg je naar New York, waar de reuring begint. Wil je trouwens liever naar een andere Amerikaanse stad vliegen? Geef dit dan aan, want alles is mogelijk. San Francisco, Los Angeles, Washington of Chicago bijvoorbeeld, zijn ook erg leuke stop-overs.

  07
  1 nacht
  10 uur
 • 16
  New York

  aankomst in New York

  Vandaag kom je aan in ‘The Big Apple’ oftewel New York.

  08
  1 nacht
 • 17 - 19
  New York

  vrije dagen in New York

  Waar moet je beginnen in deze grote wereldstad? We geven je hier wat tips. New York is onder te verdelen in vijf stadsdelen; Manhattan, Brooklyn, Queens, The Bronx en Staten Island. Een paar hoogtepunten van ‘The Big Apple’ zijn het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building, het 9/11 Memorial, het nieuwe One World Trade Centre (de Freedom Tower genoemd), Times Square, het Top of the Rock uitzichtplatform in Rockefeller Center, Wall Street en uiteraard de vele bekende musea, zoals het Guggenheim, MoMa of het Metropolitan Museum of Art.

  Maak een fietstour door Central Park, wandel over The High Line of the Brooklyn Bridge en breng een bezoek aan SoHo, TriBeCa en de East en West Villages. En ‘s avonds bezoek je natuurlijk een show op Broadway.

  09
  2 nachten
 • 19
  Amsterdam

  naar Amsterdam

  Na een enerverende tijd in New York, kun je nog wat nagenieten van de reis tijdens een vlucht van ongeveer acht uur.

  10
  1 nacht
  8 uur
 • 20
  Amsterdam

  aankomst in Amsterdam

  11

Inclusief

 • Overnachtingen in de beschreven plaatsen
 • Autohuur van Alamo op basis van Gold pakket op Hawaii, type compact 4-deurs (CDAR)
 • Routeboek per mail

Locatie rondreis

Island hoppen Hawaii & stop-over New York

Maudy Zuidema - OutSight Travel

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

 • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
 • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
 • Wij kennen de landen in detail
 • Beleef elke dag iets onvergetelijks