Relaxen in Florida aan de Golf van Mexico

Zwemmen in helder water met een aangename temperatuur

Zwemmen in helder water met een aangename temperatuur

Relaxen in Florida aan de Golf van Mexico

Zoek je na je roadtrip door het westen van de USA een fijne plek om je reis heerlijk relaxed af te sluiten? Of wil je een enerverende citytrip naar New York of Washington combineren met de mooiste stranden van de USA?
Dan weten wij de beste plekken aan de eindeloze stranden van de westkust van Florida: de Golf van Mexico.

Wit zand op uitgestrekte stranden, die geleidelijk in zee aflopen met wuivende palmen voor de schaduw. Zwemmen in helder water met een aangename temperatuur. Leuke steden en een groot aanbod aan activiteiten op geringe rijafstand.

We boeken een huurauto voor de duur van je verblijf in Florida, zodat je alle vrijheid hebt om de omgeving en de diverse stranden te verkennen.

De bouwsteen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Florida

Na aankomst op de luchthaven van Tampa of Orlando haal je je huurauto op en rijd je naar je accommodatie. Vanaf de luchthaven van Tampa rijd je in 30 – 40 minuten naar Clearwater Beach en St. Pete’s Beach. De stranden van Bradenton Beach en Sarasota liggen op een uur rijden ten zuiden van Tampa.
Meer vluchtmogelijkheden zijn er naar de luchthaven van Orlando. Hiervandaan rijd je in zo een 2 uur naar de regio rond Clearwater. 

Deze bouwsteen bevat 4 overnachtingen, maar wil je je verblijf verlengen dan is er veel mogelijk! Vanaf 1 week verblijf kunnen we je comfortabele villa’s, vaak met privé zwembad, aanbieden in o.a. Fort Myers, Naples en Bradenton. De villa’s hebben 3 of 4 slaapkamers. Ideaal voor families!

Dag 2-4

Verblijf aan de Golf van Mexico

De stranden van St. Pete Beach en Clearwater Beach staan in de top tien van mooiste strandbestemmingen in de Verenigde Staten. Ook is er een bruisend uitgaansleven en zijn er uitgebreide watersportmogelijkheden. Vanuit Madeira Beach kan je inschepen op diverse boten voor dolfijnen tours of zeevissen. 
Bezoek ook de ongerepte stranden van Honeymoon Island en Caladesi Island State Park per ferry.

Wil je strand met leuke steden afwisselen? Bezoek Tampa en St. Petersburg. Of ga naar Bush Gardens: een combinatie van dierentuin en pretpark. 
In de regio zijn er diverse zoetwaterbronnen. Ga bijvoorbeeld naar Manatee River, huur een opblaabare band en ga ‘tuben’. Laat je heerlijk relaxed meenemen door de stroming en wie weet kom je onderweg de grote vriendelijke zeekoeien tegen.

Dag 5

Naar de luchthaven van Tampa of Orlando, vertrek

Je kunt een 2e strandplek toevoegen voor je uit Florida vertrekt. Bijvoorbeeld in Sarasota en Bradenton, om de ‘keys’ (eilanden) voor deze kust te bezoeken of het Myakka River State Park.
Van de 'keys' is het pittoreske Annamaria Island onze favoriet.
In het Myakka River State Park vind je uitgestrekte prairies, wetlands, bossen en kronkelende rivieren. Maak hier een tour per airboat over de moerassen en ga naar de Myakka Canopy Walkway. 


Als je je verblijf niet besluit te verlengen, dan rijd je naar de luchthaven van Tampa of Orlando en levert de huurauto in. 
Mocht je een dag naar Disney World in Orlando willen gaan, dan kunnen we een overnachting bij Orlando voor je toevoegen.  

Inclusief

  • 4 overnachtingen op basis van logies
  • 4 dagen autohuur van Alamo type Compact 4-deurs (CDAR) op basis van Fully pakket 

Locatie bouwsteen

Relaxen in Florida aan de Golf van Mexico

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks