Ontdek Hawaii: Oahu

Bezoek Waikiki Beach & Pearl Harbor

Bezoek Waikiki Beach & Pearl Harbor

Ontdek Hawaii: Oahu

Oahu is het bekendste eiland van de Hawaii archipel, met de hoofdstad Honolulu. Net als Maui goed te combineren met een rondreis door west USA! 
Je vindt op Oahu het bekende strand van Waikiki, de historische marinebasis Pearl Harbor en bergachtig binnenland, begroeid met weelderige jungle. Van de 1,4 inwoners van Hawaii, wonen er 1 miljoen op Oahu. Oahu betekent dan ook plaats van samenkomst. Het is het drukste en op twee na grootste eiland.  

De bouwsteen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Honolulu, naar Kaimana Beach

Reis je vanuit Los Angeles of San Francisco dan vlieg je in ca. 6 uur naar Honolulu, vanuit New York of Washington bedraagt de vliegtijd tenminste 11 uur. Na aankomst in Honolulu hebben we een shuttle transfer voor je geboekt naar je accommodatie. Tegen toeslag is een prive transfer mogelijk. Wil je graag op eigen gelegenheid het eiland verkennen? Dan boeken we graag een huurauto voor je! 
We hebben 4 overnachtingen aan
Kaimana Beach voor je geboekt, op een kwartier wandelen van Waikiki Beach. Langs het wereldberoemde strand van Waikiki is een bruisend uitgaansleven en kan je eindeloos winkelen

Dag 2 - 4

Verblijf op Oahu

Naast de levendigheid van Honolulu en Waikiki heeft het eiland veel te bieden. Zowel voor mensen die van actie houden als voor natuurliefhebbers en rustzoekers.   
Ten zuidoosten van Waikiki Beach ligt de oude vulkaankrater Diamond Head waar je schitterend kunt wandelen. Hou je van golfsurfen of kitesurfen, dan ga je naar de noordwest kust. Voor snorkelen ga je naar Hanauma Bay, ook daar zijn fantastische wandelroutes in het gebied van de Koko Krater. Voor een spectaculaire waterval en schitterende tuinen ga je naar Waimea Falls. Poederzachte stranden vind je in Kailua Beach Park en Lanikai Beach.
Een bezoek aan het vliegtuigmuseum in Pearl Harbor en de schepen USS Arizona, Missouri en onderzeeër Bowin zijn zeer de moeite waard. Na deze terugblik op de Tweede wereldoorlog komt de geschiedenis van de plantages tot leven in Plantation Village.

Dag 5

Transfer naar Honolulu, vertrek

Na deze fantastische dagen hebben we een shuttle transfer naar de luchthaven voor je geregeld. Hier check je in voor je vlucht naar huis of naar een van de andere Hawaiiaanse eilanden. Bijvoorbeeld Maui, wat bekend staat om uitbundig natuurschoon en fantastische surfmogelijkheden!
Daarnaast kunnen we ook een verblijf op Kauai en Big Island aanbieden.

Inclusief

  • shuttle transfers van/naar vliegveld
  • 4 overnachtingen op basis van logies

Locatie bouwsteen

Ontdek Hawaii: Oahu

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks