Easy Landing New York

Een stad vol hoogtepunten

Een stad vol hoogtepunten

Easylanding New York

Na aankomst op het vliegveld reis je op eigen gelegenheid naar je hotel in het centrum voor 2 overnachtingen. New York ook wel de Big Apple genoemd en vooral bekend om het centrum van Manhattan. New York City is een stad waar heel veel te doen en te beleven is. Je hoeft je de komende dagen niet te vervelen. De easy landing is een ideaal begin van je reis door Amerika.

De bouwsteen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst & op eigen gelegenheid naar het hotel

Na aankomst in New York reis je op eigen gelegenheid naar het hotel in het centrum. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je alvast een kijkje gaan nemen in de stad.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jou wensen bespreken we de mogelijkheden.

Dag 2

Vrije dag New York

Vandaag heb je alle tijd om de highlights van New York te bekijken. Wat je volgens ons in ieder geval niet mag missen: het vrijheidsbeeld, het Empire State Building, Central Park, 9/11 Memorial, het nieuwe One World Trade Center, het Top of the Rock uitzichtplatform, Wall street en natuurlijk Times Square! Ga op tijd op pad. Genoeg te doen vandaag.

Dag 3

Einde bouwsteen

Vandaag begint de rest van je reis, of we verlengen je verblijf naar wens.

Inclusief

  • twee overnachtingen op basis van logies

Locatie bouwsteen

Easy Landing New York

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks