Viñas del Cafayate Wine Resort - Cafayate

Argentinië

Cafayate

Praktische informatie

Het Viñas beschikt over elegante accommodatie in koloniaal Spaanse stijl en een zwembad in Cafayate. WiFi is gratis. De kamers zijn voorzien van een bad en houten meubels en bieden uitzicht op de naastgelegen wijngaarden of de heuvels. Sommige kamers beschikken over airconditioning en een balkon dat uitkomt op een Spaanse galerij.

Het Viñas de Cafayate Wine Resort is ingericht met rustieke tapijten en rode tegelvloeren. Het beschikt over een woonkamer met een open haard en een bibliotheek met crèmekleurige banken.

U kunt genieten van een continentaal ontbijt met verse vruchtensappen en regionale etenswaren. Het restaurant serveert gastronomische, biologische gerechten en exclusieve wijnen.

De lodge ligt tegenover de wijngaard Amalaya. De excursiebalie kan wijnproeverijen organiseren in de op 3 km afstand gelegen wijngaard Las Nubes of rondleidingen op lokale geitenkaasboerderijen regelen. Parkeren is gratis.

Het bekijken waard

Inspiratiereizen in Argentinië

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks