Sunshine Hotel - Matemwe Beach

Tanzania

Matemwe Beach

Praktische informatie

Het gezellige Sunshine Hotel ligt aan Matemwe Beach aan de noordoostkust van Zanzibar, op ongeveer 45 minuten rijden van Stonetown. Het hotel ziet er heel fris en verzorgd uit. Het hotel ligt aan een mooi palmenstrand, waar ook een aantal ligbedden zijn. Bij het hotel zijn 2 zwembaden met ligstoelen waar je heerlijk van de rust kunt genieten. Er is gratis wi-fi door het hele hotel.

Boven het restaurant (waar ze heerlijke maaltijden serveren) is een open lounge waar je even fijn kunt relaxen met een boek. Bij het hotel zijn fietsen te huur zodat je eventueel in je eigen tempo de omgeving kunt verkennen. Ook zijn er special ‘reefshoes‘ te leen waarmee je bij eb over het rif kunt wandelen.

De 16 hotelkamers heten ook hier sunshine-suites en zijn verdeeld over 4 bungalows van twee verdiepingen en zijn erg sfeervol ingericht met vrolijke decoraties. Er is geen airconditioning maar er zijn meerdere fans, en je voelt de zeebries door de luiken. De bedden hebben een klamboe.

Bij dit kleinschalige, zeer sfeervolle hotel voel je je direct thuis, de perfecte plek voor een heerlijk relaxed strandverblijf!

Het bekijken waard

Inspiratiereizen in Tanzania

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks