Ranthambore Regency - Sawai Madhopur

India

Sawai Madhopur

Praktische informatie

Ranthambhor Regency ligt op 10 minuten rijafstand van het nationaal park Ranthambore. In elke kamer vindt u een flatscreen-tv. Verder mag u zich verheugen op 2 eetgelegenheden, een buitenzwembad en gratis parkeergelegenheid.

Alle knusse kamers hebben airconditioning, een modern interieur en sfeerverlichting. In de zithoek van elke kamer staan een bank en een bureau. Sommige badkamers zijn uitgerust met een bad, andere met een douche.

In restaurant Ingredients kunt u genieten van culturele Rajasthani-shows. Bovendien wordt er een buffet verzorgd bestaande uit Indiase, Chinese en continentale gerechten. Voor een verkoelend drankje wendt u zich tot de bar Fushia.

Het personeel van de excursiebalie organiseert junglesafari's naar het nationale tijgerreservaat Ranthambhore. Verder kunt u in het hotel auto's huren of andere excursies boeken.

Op 12 km afstand van Ranthambhor Regency is het treinstation Sawai Madhopur Junction gevestigd. De afstand naar de luchthaven van Jaipur bedraagt 170 km.

Het bekijken waard

Inspiratiereizen in India

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks