Parador Santa Maria la Real - Sucre

Bolivia

Sucre

Praktische informatie

Hotel Parador Santa Maria la Real is een comfortabel hotel, dat we tegen een toeslag voor je kunnen boeken in Sucre. Het hotel is gevestigd in een prachtig 18e-eeuws koloniaal gebouw, middenin het centrum van de gezellige stad. Vanuit je hotel loop je zo de vele straatjes in richting de kathedraal, Casa de la Libertad en de centrale markt van Sucre. Het hotel heeft een restaurant met internationale keuken, een SPA op het dakterras met jacuzzi en een prachtig uitzicht.

Zodra je binnenkomt zie je de lobby met antieke meubelen, de decoratieve plafonds en de karakteristieke blauwe pilaren van de binnenplaats.

De kamers zijn ruim en bijzonder en sfeervol ingericht in decoratieve Frans koloniale stijl, om te herinneren aan de geschiedenis van het hotel. Je kamer is comfortabel met televisie, wifi, minibar, balkon, verwarming, badkamer en een kluisje. Een heerlijk hotel als je jezelf wilt trakteren op wat extra sfeer en comfort tijdens je dagen in Sucre!

Het bekijken waard

Inspiratiereizen in Bolivia

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks