Mpelleiko Guesthouse – Stemnitsa

Griekenland

Stemnitsa

Praktische informatie

Een pareltje in een schitterende omgeving, spectaculaire uitzichten, heel vriendelijke en betrokken eigenaresse, ruime en sfeervolle kamers: hier zul je je snel thuis voelen. Mpelleiko guesthouse is een echt familie bedrijf, gelegen op 300 meter van het centrum van het karakteristieke bergdorp Stemnitsa. Stemnitsa ligt op 1100 meter hoogte, omgeven door schitterende natuur, weelderig groene bossen en de spectaculaire Lousios kloof. Mpelleiko beschikt over een koffie bar, een sfeervolle ontbijt kamer / woonkamer met openhaard en bibliotheek. Er zijn slechts 5 kamers, dus je zult genieten van een persoonlijke sfeer. Het ontbijt dat o.a. bestaat uit huisgemaakt brood, huisgemaakte jam en lokale producten wordt geserveerd in de ontbijtkamer of de binnenplaats van de tuin. Eigenaresse Nena kan fantastisch koken. Je kan een kookworkshop bij haar volgen, waarbij je heerlijke lokale gerechten leert maken.

Wil je meer weten over de omgeving, dan ligt er informatie materiaal voor je klaar.

De kamers zijn voorzien van een cd-speler (een grote collectie cd’s is beschikbaar om te lenen), boeken, gratis WiFi, en een volledig uitgeruste badkamer.

Het bekijken waard

Inspiratiereizen in Griekenland

01 03

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks