Moremi Crossing - Okavango Delta

Botswana

Okavango Delta

Praktische informatie

Moremi Crossing is een milieuvriendelijk kamp met 16 tenten gebouwd op een eiland met palmbomen, omgeven door de wildrijke uiterwaarden van de Okavango Delta. Moremi Crossing is een safarikamp in nieuwe stijl die luxe combineert met eenvoud & duurzaamheid.

Het hoofdgebouw bestaat uit een groot open dek met een spectaculair uitzicht over de Boro-rivier naar Chief's Island. Dit halvemaanvormige gebied is op verschillende niveaus gebouwd om het gevoel van ruimte te geven. De eetkamer, de bar en de lounge zijn bedekt met een groot rieten dak dat de boomgrens omhult. Verschillende kleine privéloungeruimtes zijn gecreëerd voor comfort, privacy en ruimtelijkheid.

De ruime tenten hebben allemaal een eigen badkamer en staan op verhoogde dekken. Vanaf je eigen veranda heb je prachtig uitzicht. De tenten hebben hun eigen milieuvriendelijke buitendouche verwarmd door zonne-energie.

Activiteiten zoals gamedrives, gamewalks, boottochten en tripjes per traditionele 'Mokoro' kano zijn inclusief, net als eten & drinken! 

Het bekijken waard

Inspiratiereizen in Botswana

01 03

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks