Lomas del Volcan - La Fortuna

Costa Rica

La Fortuna

Praktische informatie

Hotel Lomas del Volcan ligt op 14 km van het nationale park Arenal Volcano. Het biedt weelderige tuinen, een buitenzwembad en een hot tub. Elk huisje heeft airconditioning, gratis WiFi en een flatscreen-tv met kabelzenders.

Hotel Lomas del Volcan biedt accommodatie in ruime houten huisjes voorzien van een terras met uitzicht op de tuin. Elke accommodatie heeft een koelkast, een koffiezetapparaat en een badkamer met een haardroger en gratis toiletartikelen.

Het restaurant van het hotel serveert internationale gerechten en specialiteiten uit Costa Rica. Het dagelijkse ontbijt is bij de prijs inbegrepen. U vindt ook tal van restaurants in het stadscentrum van Fortuna, op 3,5 km afstand.

Gasten van het Lomas del Volcan kunnen een mooie wandeling van 1,5 km maken op het privénatuurpad. Het hotel kan ook activiteiten en excursies organiseren, zoals boomtoptochten, zip lining en een bezoek aan nabijgelegen thermale baden.

Het bekijken waard

Inspiratiereizen in Costa Rica

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks