Las Nubes Natural Energy Resort

Costa Rica

Matapalo

Praktische informatie

Ontsnap aan de hectiek van alle dag, sluit je af van de buitenwereld en kom volledig tot rust in Las Nubes Natural Energy Resort: een ecologisch boetiek resort. Het kleinschalige resort, voor maximaal 16 gasten, ligt op 4 kilometer van San Andres de Matapalo in de bergen van Playa Matapalo, middenin de jungle.

Genieten op een duurzame manier, met een zo klein mogelijke ecologische voetprint, in harmonie met de omgeving: het kan!

Er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie en het kraanwater komt uit een bron in de bergen. Het afvalwater wordt op een ingenieuze wijze gefiltreerd door een systeem van lava rotsen en planten. De huisgemaakte gerechten worden zoveel mogelijk gemaakt met groenten, fruit en kruiden die in de eigen biologische tuin groeien.

De maaltijden die je tijdens je verblijf in Las Nubes eet, zijn een niet-te-missen ervaring. De chefkok Filip is een kunstenaar om lokale producten in de heerlijkste menu’s te vererken. Denk aan de beste Costa Ricaanse koffie, verse zeevruchten en vis, eigen gebakken brood en overheerlijke cocktails als Pina Colada’s, Mojito’s en Margarita’s

Relaxen doe je bij de infinity pool, uitkijkend over de jungle. Maak het compleet met een therapeutische massage.

Wissel je ontspanning graag af met wat actiefs? Ga dan in de omgeving paardrijden, kajakken door de mangroves, wandelen naar een waterval, volg kookles bij de chefkok of ga dolfijnen en walvissen spotten. .

Je overnacht in bijzondere open-air suites, gebaseerd is op de traditionele Indiase huizen. Comfortabel en luxe ingericht, in directe verbinding met de natuur. ’s Avonds brengen de geluiden van tropische vogels en de golven van de oceaan je in een ontspannen slaap. Door de open slakkenhuis vorm kan er continu frisse lucht door de kamer circuleren. Keuze uit standaard open-air cabana’s of 2-slaapkamer suites.

Het bekijken waard

Inspiratiereizen in Costa Rica

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks