Hotel Jagat Niwas Palace - Udaipar

India

Udaipar

Praktische informatie

Jagat Niwas Palace, een herenhuis uit de 17e eeuw en gebouwd volgens de traditionele Mewar-architectuur, is gevestigd aan de oostzijde van het beroemde meer Pichola en de Lal Ghat Road. Op verzoek kunt u paardrijden en genieten van Ayurvedische massages en poppenkasten in folk-stijl. WiFi is gratis beschikbaar.

De kamers en suites zijn ingericht in Indiase stijl met antieke meubels en bieden uitzicht over het meer van Pichola. Ze zijn voorzien van een satelliet-tv en een eigen badkamer. Een aantal kamers beschikt over een jharokha (omheind balkon).

U kunt stadsrondleidingen, safari's en huurauto's regelen bij de excursiebalie. Het hotel heeft ook een bibliotheek, vervoer van/naar de luchthaven en een 24-uursreceptie. De accommodatie biedt gratis parkeergelegenheid.

Het hotel beschikt over een restaurant aan het meer, dat Indiase, continentale en Chinese gerechten serveert. Het is tevens mogelijk om op uw kamer te dineren.

Vanuit het Jagat Niwas Palace heeft u een prachtig uitzicht over het stadspaleis, het Monsoon-paleis en de oude tempels van Udaipur. Het ligt op 3 km van het treinstation Udaipur en op 25 km van de luchthaven van Udaipur.

Het bekijken waard

Inspiratiereizen in India

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks