Hotel 1st Gate Home-Fusion - Jaisalmer

India

Jaisalmer

Praktische informatie

1st Gate Home - Fusion ligt op 200 m van het historische Fort van Jaisalmer en biedt schone en comfortabele accommodatie met airconditioning en gratis WiFi. De accommodatie biedt gratis vervoer van en naar het trein- en busstation. De accommodatie serveert alleen vegetarische gerechten.

De accommodatie ligt op slechts 1 km van de dichtstbijzijnde bushalte en op 1,5 km van het treinstation van Jaisalmer.

Deze kamers zijn ingericht met traditionele Rajasthani-ontwerpen en houtgesneden meubilair. Ze zijn voorzien van airconditioning, een bureau, een ventilator, een bank en een tv. De eigen badkamer is uitgerust met een douche met warm en koud water.

U kunt genieten van een traditionele massage en de 24-uursreceptie kan u helpen met een wasservice, bagageopslag en roomservice. Op verzoek kan het ontbijt ook op uw kamer worden geserveerd.

Het 1st Gate heeft ook een fusionrestaurant waar traditionele Indiase vegetarische gerechten en Italiaanse gerechten worden geserveerd. U kunt dineren op het terras met uitzicht op Jaisalmer Fort terwijl u geniet van de koele lucht.

Het bekijken waard

Inspiratiereizen in India

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks