Ecocamp Patagonia - Torres del Paine

Chili

Torres del Paine

Praktische informatie

Het EcoCamp ligt in het hart van het Torres del Paine Nationaal Park. Het is gebouwd als eerste eco-accommodatie ten zuiden van de Amazone. Je kampeert in tenten, in een prachtige natuurlijke omgeving, maar met het comfort van een vier sterren hotel. De tenten zijn zo ontworpen en gebouwd, dat ze de natuur zo min mogelijk verstoren. De speciale koepelvorm is geïnspireerd op de halfronde hutten van de oorspronkelijke bewoners, de Alacalufe-indianen. 

Als gast van Ecocamp Patagonia verblijf je in een van deze duurzame koepelwoning en geniet je van de maaltijden in de grote gemeenschappelijke koepels met uitzicht op de prachtige bergen. De accommodaties zijn voorzien van een eigen of gedeelde badkamer, houtkachels en een eigen terras. In de tenten staan twee eenpersoons bedden, die voorzien zijn van fleece dekens, lakens en dekbedden. Voordat je in slaap valt, kun je genieten van de schitterende sterrenhemel die je kunt zien door de ronde ramen in het dak van je tent.

In het hart van het ecocamp is de eet- en woontent. In de eettent wordt een ontbijtbuffet geserveerd, en voor drankjes kun je terecht in de bar, de lounge of het terras. Een all-inclusive verblijf is inclusief gratis lunch en diner. Bij een verblijf tegen het reguliere tarief zijn lunch en diner tegen een toeslag beschikbaar. 

Het bekijken waard

Inspiratiereizen in Chili

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks