Design Suites Calafate - Calafate

Argentinië

Calafate

Praktische informatie

Het Design Suites Calafate heeft een chique inrichting en beschikt over een binnenzwembad, een sauna en een spafaciliteiten. Het hotel ligt op slechts 3 km van het centrum van Calafate. Op het terrein vind je tevens een fitnessruimte, en er kunnen spabehandelingen worden geboekt. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

De kamers van het Design Suites Calafate zijn uitgerust met grote ramen die veel licht doorlaten, en een flatscreen-tv met kabelzenders. Sommige suites beschikken over een spabad en bieden een prachtig uitzicht op het meer.

De accommodatie heeft een à-la-carterestaurant en een bar, waar van 's morgens vroeg tot 's avonds laat maaltijden en drankjes worden geserveerd.

Gasten kunnen de lage vegetatie, de heuvels en het meer van het schiereiland Nimes bewonderen. Voor leuke souvenirs kun je terecht in de eigen cadeauwinkel van het Design Suites Calafate.

Het Design Suites biedt parkeergelegenheid in de buitenlucht.

Het bekijken waard

Inspiratiereizen in Argentinië

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks